Élet-Stílus

Patai Anna: Egészen addig szeretnék fellépésekre járni, amíg az orvos azt nem mondja, hogy most már otthon kell maradni

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Szerencsésnek érzi magát, hogy egyáltalán nem kínozzák rosszullétek a várandóssága alatt.

Patai Anna és férje márciusban hozták nyilvánosságra, hogy úton van az első közös gyerekük. Azóta kiderült, hogy kisfiuk születik majd, az énekesnő pedig nemrég a Blikknek mesélt arról, hogyan készül a baba érkezésére. Mint mondta, szinte már minden szükséges holmit megvásároltak a kicsinek, a napokban pedig – bár elképzelhetőnek tartja, hogy ez még kissé korai – már kimosta, kivasalta és el is pakolta az eddig megvett babaruhákat.

Annyira aranyosak ezek a holmik, hogy öröm rendezgetni őket, illetve úgy voltam vele, hogy abból baj nem lehet, ha ezzel a feladattal is előrébb vagyunk

osztotta meg a lappal Patai, aki szerencsésnek tartja magát, ugyanis egyáltalán nincsenek rosszullétei.

A közérzetem is nagyon jó, ezért nem is kérdés, hogy az utolsó pillanatig szeretnék fellépésekre járni, egészen addig, amíg az orvos azt nem mondja, hogy most már otthon kell maradni, mert bármelyik pillanatban érkezhet a baba. Persze a férjem azért el szokott kísérni a koncertekre, ugyanis ő vigyáz arra, hogy velem és a picivel is minden rendben legyen. Egyébként nagyon szerencsés vagyok olyan szempontból is, hogy a család rengeteget segít, én pedig hatalmas örömmel fogadom ezt a gondoskodást.

Ami a szülést illeti, az énekesnő már nagyon várja, hogy a kezében tarthassa a kisfiát, ám elismerte, hogy van benne egy kis félsz.

Egy szülést nem lehet félvállról venni. Persze mindig arra gondolok, hogy minden édesanya kibírta, ezért nekem is megy majd, illetve a szülőszobában ott lesz velem a férjem is, aki végig fogja majd a kezem, ami rengeteg erőt ad. Mivel tudom, hogy nem egyedül leszek ebben a helyzetben, hanem együtt csináljuk végig

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik