Élet-Stílus

Lajos herceg aranyos jótanáccsal indította útjára a foci-Eb-re induló angol válogatottat

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
Vilmos herceg egy lelkesítő beszéd részeként árulta el, mit üzen legkisebb gyereke a labdarúgóknak.

Vilmos herceg hétfőn meglátogatta az angol labdarúgó-válogatottat, mielőtt a csapat Németországba utazik a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságra. A trónörökös hivatalos programja részeként sok szerencsét kívánt nekik, csevegett kicsit Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal, majd minden játékosnak átadta névre szóló mezét. Látogatása során a herceg motivációs beszédet is tartott, amiben tolmácsolta legkisebb gyereke, a hatéves Lajos herceg bölcs szavait.

Fiúk, miközben idefelé tartottam, azon gondolkodtam, mit mondhatnék nektek. És arra gondoltam, mit is tudnék én adni nektek, egy tapasztalt, összeszokott csapatnak? Mit mondhatnék én, hogy segítsek, mielőtt elindultok? Aztán ma reggel, miközben iskolába vittem a gyerekeket, megkérdeztem tőlük, szerintük mit mondjak az angol focicsapatnak. A legjobb tanács, amit kaptam, az volt, hogy egyetek kétszer annyit, mint amennyit általában esztek. Szinte látom magam előtt, ahogy mindannyian hatalmas pocakkal szaladgáltok a pályán. Úgyhogy azt hiszem, a legkisebb fiam tanácsait érdemes fenntartásokkal kezelni

idézi Vilmost a Mirror.

Lajos tanácsa hallatán Harry Kane csapatkapitány viccelődve azt mondta: „Nem hiszem, hogy a táplálkozási tanácsadónk örülne ennek a tanácsnak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik