Élet-Stílus

Bíró Ica: Hamis, lejárt papírok alapján hajtották végre a kilakoltatásaimat, végre elindították a nyomozást

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Bizakodik a teljes kártérítésben.

Ismét nyomozást indított a rendőrség Bíró Ica öt évvel ezelőtti kilakoltatásának ügyében, számolt be róla a Blikk a Metál Lady megszólalásával együtt.

Legutóbb 2022-ben indított nyomozást a rendőrség hivatali visszaélés és csalás gyanújával. A lapnak most úgy nyilatkozott Bíró:

Amikor a Völner-Schadl-ügy kiderült, az új végrehajtótól végre megkaphattam azokat az iratokat, amiket az előző többszöri kérésre sem adott át nekem. M. Esztertől, aki vádlott volt a Schadl-ügyben és le is tartóztatták, nem kaptam meg a jogosan járó dokumentumokat, amiket köteles lett volna átadni nekem anno.

Bíró azt is állítja, hogy az M. Eszter utódjától beszerzett dokumentumok alapján kiderült,

„hamis, lejárt papírok alapján hajtották végre a kilakoltatásaimat, erre a tényre pedig nemrég bukkantak rá az ügyvédeim”.

Hozzáteszi, több körben visszautasították már a korrupciós perre és csalással szembeni nyomozásra beadott kérvényeit, ám most másképp adták be a dokumentumokat, így „végre elindították a nyomozást”.

Az egykori fitneszmodell úgy tudja, lakásait jelenleg kiadják, ő pedig teljes kártérítésre számít:

Ez már egy olyan eljárás, amit nem lehet csak úgy lesöpörni az asztalról. Erre vártunk, hogy a rendőrség is elkezdje végre, azaz vizsgálja ki az ügyemet teljes mélységében.

A Völner-Schadl-ügyről itt írtunk részletesen:

Kapcsolódó
Mi mindent hagyott ki az ügyészség a Völner-Schadl-ügy vádiratából?
Már Magyar Péter színre lépése előtt is látszott, hogy a Völner-Schadl-ügy vádirata nincs összhangban a több mint nyolcezer oldalnyi nyomozati irattal. Varga Judit volt férje mára ígért bizonyítékokat a manipulációra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik