Élet-Stílus

Kamarás Iván Tompos Kátyáról: A művészeket éltükben is kéne méltatni, nem csak miután az véget ér

tv2
tv2
Nem voltak közeli barátok, de dolgoztak együtt.

Péntek délelőtt a 24.hu-n is tudattuk az olvasókkal, hogy Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima-díjas színművész, énekes hosszan tartó betegség után, 41 éves korában elhunyt – mindössze néhány nappal azután, hogy összegyűlt a külföldi gyógykezelésének finanszírozásához szükséges pénzösszeg, melynek eléréséhez gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet, és gálaestet is szerveztek.

Számos híresség búcsúzott tőle a közösségi médián keresztül.

Hétfőn Kamarás Iván látogatott el a Mokka stúdiójába, hogy beszéljen Tompos pályájáról, örökségéről:

Halandóságunkra is emlékeztet bennünket, azért is ilyen megrázó. Felmerül, hogy az embert és a művészeket, egymást az életünkben is kéne méltatni, nem pedig miután az egyszer csak véget ér. Ezek merültek föl bennem. Hihetetlen tehetséggel volt megáldva, bármiben otthon volt

– mondta Kamarás, aki elmondta, nem voltak közeli barátok, de szerette volna elmondani a nézőknek, hogy tudják, ki volt Tompos Kátya.

Nem sok olyan színész van, aki minden területen meg tudja állni a helyét. Úgy, hogy sallangok, manírok nélkül. Angyali teremtmény volt. (…) A saját édesanyám is elsírta magát. Tudtam, hogy nincs jól, de úgy gondoltuk, majd, majd… Küzdött az utolsó pillanatig.

Kapcsolódó
„Soha nem volt ilyen hangos a csend” – Tompos Kátyától búcsúztak a hazai hírességek
A Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész-énekesnő péntek hajnalban hunyt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik