Élet-Stílus

Tokár Tamás az ATV Start vezetéséről: Ez egy új formátum számomra, amire nagyon fel kell készülnöm

Sárosi Zoltán / RTL Magyarország
Sárosi Zoltán / RTL Magyarország
Úgy véli, a reggelente jelentkező politikai-közéleti vitaműsor komolyabb műsorvezetői képességeket igényel majd, mint a legutóbbi tévés pozíciója.

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy Tokár Tamás és Kadarkai Endre is az ATV-hez igazolnak. Tokár – aki 2023 elején távozott a Fókusz házigazdái közül – most az Instagram-oldalán fogalmazta meg új munkájával kapcsolatos gondolatait.

A hír igaz. Hello, ATV – új műsor és új kihívások! Ja, és hello, korán kelés. Őszintén mondom, nem terveztem újra tévézni. Több ajánlat is megtalált, viszont az online tartalomgyártás, a rengeteg kreatív projekt, kampány és a rendezvények minden szempontból kimaxolják az igényeimet. Mégis jön egy impulzív, bizsergető érzés, amikor arra gondolok, hogy élő adás, beszélgetés emberekkel, milliónyi téma

– fogalmazott a műsorvezető, hozzátéve:

Ez egy új formátum számomra, amire nagyon fel kell készülnöm, ami sokkal komolyabb műsorvezetői képességeket igényel és amitől még tovább fejlődhetek. Szuper izgalmas időszak kezdődik július közepétől, amit a fentiek miatt is vállaltam be – úgy és olyan formában, hogy közben semmilyen számomra fontos dologról nem kell lemondanom. Ez pedig így csak jó lehet. Köszönöm a bizalmat az ATV családnak és a nézőknek is előre! Nemsokára Start!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tokár Tomi (@tokartomi) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Az ATV-hez igazolt Tokár Tamás és Kadarkai Endre
Új műsor is indul a csatornán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik