Szórakozás

Az ATV-hez igazolt Tokár Tamás és Kadarkai Endre

Annoni Zita / ATV
Annoni Zita / ATV
Új műsor is indul a csatornán.

Az ATV hétfőn közleményben jelentette be, hogy július közepétől Tokár Tamás állandó műsorvezetőként csatlakozik a Start és Start+ műsorokhoz. Tokár korábban öt évig az RTL Fókusz egyik házigazdája volt, onnan 2023 elején távozott. 2018-ban feleségével, Kovács Dorottyával szerepeltek a Nyerő Párosban, ahol az első három legjobb közé jutottak, emellett mindketten influenszerként is ismertek.

A csatorna más bejelentést is tett, mégpedig egy új heti műsorról. Augusztus végén debütál A nagy dilemma, melyben adásonként két sztárvendég reagál majd morális, társadalmi, valamint kulturális kérdésekre, állításokra négyféle módon: nagyon egyetért, egyetért, nem ért egyet, nagyon nem ért egyet. Ehhez a műsorhoz Kadarkai Endre talkshow műsorvezetőt szerződtették le.

A Startban hosszabb ideje házon belül, ideiglenesen oldottuk meg a férfi műsorvezetők pótlását, amiért köszönet Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek. Hosszas keresés után találtuk meg a feladatra Tokár Tamást, aki hamar meggyőzőtt minket, így júliustól vele lesz teljes a reggeli csapat. Nagyon örülünk annak is, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez. Talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik