Élet-Stílus

„Tisztázták, hogy ilyen soha többet nem fordulhat elő” – Gáspár Győző telefonon kért elnézést Marics Petitől

TV2
TV2
A showman nemrég Marics Peti-fellépést ígért a káliaknak gyereknapon, miközben a község polgármestere mellett kampányolt.

Hétfő hajnalban a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Gáspár Győző Kál községben járt: gyereknapon lépett fel, ám arra is jutott ideje, hogy kampányoljon kicsit Morvai János független polgármester mellett a június 9-ei választások előtt. A showman belengette, hogy amennyiben vasárnap elegen „visszajelölik” a polgármestert, elhozza a községbe Marics Petit, emellett pedig a színpadon állva azt is állította, hogy az énekessel jelenleg egy házban laknak Salgótarjánban.

A showman beszédéről egyébként Hadházy Ákos posztolt videót a Facebookra, akinek posztjához Marics Peti is hozzászólt, jelezvén, hogy semmi sem igaz abból, hogy ő Kálra menne fellépni Gáspár Győző jóvoltából.

Ez mi a faszom, nyilván semmit nem tudtam erről, Győzi, szedd mar össze magad, miért kell belekeverni tudtom nélkül politikai dolgokba? Hülyeségeket ne mondjál már, hogy együtt lakunk, meg hogy hova viszel, mert az emberek elhiszik

– írta az énekes-műsorvezető.

A történtekkel kapcsolatban a Blikk kereste fel Marics menedzserét, aki közölte, hogy Gáspár elnézést kért az énekestől, miután utóbbi felhívta.

Ahogy eddig, úgy ezután is határozottan távol tartjuk magunkat a politikától. Semmiről nem volt tudomásunk, ami ott elhangzott, el vagyunk képedve, hogy ez megtörténhetett. Peti felhívta Győzőt, aki semmilyen értelmezhető magyarázatot nem tudott adni arra, hogy miért mondott ilyeneket. Bocsánatot kért Petitől, és tisztázták, hogy ilyen soha többet nem fordulhat elő

mondta a lapnak Varga-Szilágyi Zsolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik