Élet-Stílus

Jennifer Lopez lefújta a turnéját

Lionel Hahn / WireImage / Getty Images
Lionel Hahn / WireImage / Getty Images
Sokan arra tippelnek, hogy a szakítása miatt, de az énekesnő más magyarázatot adott.

Pénteken a feliratkozóinak kiküldött hírlevelében jelentette be Jennifer Lopez, hogy mégsem megy turnéra, lemondja a koncertsorozatot, írja a Page Six.

Megszakad a szívem, teljesen össze vagyok törve, hogy cserbenhagylak titeket. Tudjátok, hogy nem tenném meg ezt, ha nem érezném úgy, hogy feltétlenül szükséges. Ígérem, hogy kárpótollak majd titeket, és újra együtt leszünk. Nagyon szeretlek titeket

– fogalmazott az énekesnő.

Korábban megírtuk, hogy a gyenge jegyeladások miatt Lopez és csapata stratégiát váltottak, és átnevezték a turnét. A címváltoztatással arra törekedhettek, hogy olyanok számára is vonzóvá tegyék a koncertsorozatot, akik a sztár új albumáért kevésbé rajonganak, és inkább régi JLo-dalokat hallgatnának.

Mostanában elterjedt a hír, miszerint Lopez és Ben Affleckkel házassága a végét járja, és bár ezt az énekesnő nem erősítette meg, a turné jegyértékesítéséért felelős Live Nation képviselői bejelentették, hogy a nyárra tervezett amerikai turnét azért nem rendezik meg, mert „Jennifer szabadságra megy, hogy a gyerekeivel, családjával és közeli barátaival lehessen”.

Jennifer Lopeznek két gyereke van exférjétől, Marc Anthonytól, egy most 16 éves ikerpár, Max és Emme.

Kapcsolódó
Egy riporter rákérdezett Jennifer Lopeznél, valóban válnak-e Ben Affleckkel
Egy ideje már pletykálják, hogy válságba került a házasságuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik