Kultúra

Nem fogytak a jegyek, Jennifer Lopez csendben átnevezte a turnéját

ALEX WONG / Getty Images via AFP
ALEX WONG / Getty Images via AFP

A gyenge jegyeladások miatt Jennifer Lopez észak-amerikai turnéjának hét dátumát is le kellett mondania. Most stratégiát váltott, és inkább át is nevezte a turnét – írja a Variety.

A Puerto Ricó-i származású amerikai énekesnő februárban jelentette be, hogy öt év után először turnéra indul. A tervezett turné így egybeesik legújabb albuma, a This Is Me… Now (magyarul körülbelül „ez vagyok én… most”) és a hozzátartozó két film megjelenésével. A jegyek azonban úgy tűnik, nem fogynak olyan ütemben, ahogyan Lopezék szerették volna, a múlt hónapban csendben le is mondtak néhány korábban bejelentett dátumot. Most az énekesnő és a szervezők új taktikához folyamodtak, és átnevezték a korábban az album neve alatt futó turnét This Is Me… Live| The Greatest Hits-re.

A címváltoztatással arra törekedhettek, hogy olyanok számára is vonzóvá tegyék a koncertsorozatot, akik az új albumért kevésbé rajonganak, és inkább régi JLo-dalokat hallgatnának. Februári megjelenésekor a lap szerint a This Is Me… Now nehezen találta meg a közönségét, felkerült ugyan a Billboard 200-as listáján a 38. helyre, de ez Lopez esetében nem kifejezetten jó eredmény: kilenc stúdióalbuma közül ez volt a második, amely kicsúszott a top 10-ből.

Az album egy 20 millió dolláros multimédiás projekt részeként jött létre, amely a turnét és két filmet is magába foglalt, amik nemcsak az énekesnő életét dokumentálják, hanem azt is, hogy újra összejött egykori szerelmével, Ben Affleckkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik