Élet-Stílus

Mindig ugyanazt kérdezik a tetovált modelltől, válaszolt

És kéri, ne kérdezzék tovább.

Mára a tetoválás nem számít extremitásnak, így aki mégis ezzel szeretné magára vonni a figyelmet, annak nem lesz elég egy apró csillag a bokáján. Nemrég írtunk Anglia talán legtöbb tetoválásával rendelkező nőjéről, aki azt árulta el, hol található az egyetlen testrésze, ahová sosem varratna, illetve ugyanennek a címnek (ami a leginkább tetovált embereknek jár) az ausztrál birtokosa legutóbb már szarvakat villantott, tekintve, hogy nem sok szabad felület maradt a bőrén a testfestéshez. Most a Daily Star mutatott be egy nőt, aki egyelőre egyik országban sem sorolható a minden milliméteren tetoválást viselők csoportjához, de alig marad le utánuk, és rengeteg kérdést kap követőitől a témában.

Az Isabella Dorianu által Instagramon megosztott videó a „Miért nincsenek arctetoválások?” felirattal indul, és bár erre is válaszol, a címben említett kérdéshez picit tovább kell olvasni, mert előbb az arctetkósat válaszoljuk meg. Vagyis nem mi, hanem a tetovált modell:

Mindig ugyanaz a kérdés az arctetoválásról. Kérlek, ne kérdezzétek tovább! Az én arcom, az én testem, az én döntésem! A tetoválások nem tesznek rossz emberré!

– olvashatók az OnlyFans-modell sorai videója mellett, amelyben haját félrehúzva megmutatja, hogy márpedig az arcán is vannak tetoválások.

Ami viszont ennél is jobban érdekli Isabella Dorianu követőit, hogy milyen volt a külseje, mielőtt ennyire átváltozott volna.

Íme a válasz. Akkor szörnyen éreztem magam, nem volt semmim. Lányként nagyon csúnya pattanásaim voltak, és nem voltak barátaim, mindig kirekesztettek.

A fiatal nő kívülről modellként, belülről stréberként jellemezte magát, és bevallotta, fiatalabb korában egy sötét helyen volt – viszont ahelyett, hogy belemerült volna a magányba, úgy döntött, „harcolni fog”. Hetente négyszer járt kozmetikushoz, harcművészetet tanult, „általában véve megváltozott”, és ma már sokkal elfogadóbb önmagával.

@gymgamergirltattoo #stitch with @shelby sapp ♬ original sound - Gymgamergirl❤️

Ajánlott videó

Olvasói sztorik