Élet-Stílus

Ezúttal szarvakat villantott a szétvarrt modell, akinek még a szemgolyói is ki vannak tetoválva

A magát Ausztrália legtetováltabb nőjének kikiáltó Amber Luke új szintre emelte a testmódosítás fogalmát.

Ha lehet ilyet mondani, még extrémebbé tette a külsejét a 27 éves ausztrál modell, a saját magára Ausztrália legtetováltabb nőjeként hivatkozó Amber Luke – akiről korábban azért számoltunk be, mert a szemgolyói kivarrásától majdnem egy hónapra megvakult.

A Brisbane városában élő fiatal nő ugyanis nem érte be azzal, hogy a testén felül az egész arcát is tetoválások díszítik, és az egyik friss, Instagramon megosztott bejegyzése – és a lenti Reels-videó tanúbizonysága – szerint ugyanis szarvakat ültettetett a homlokába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AMBER LUKE REELS (@amberluke666_reels) által megosztott bejegyzés

Az átalakulására már több mint 15 millió forintnyit költő Luke legújabb beavatkozása során a Sun című bulvárlap szerint két szaruimplantátum került, amik olyan hatást keltenek, mintha valóban szarvai lennének.

A tetoválások mellett a különböző testmódosítási eljárásokért is rajongó modellnek egyébként nem ez volt az első alkalom az életében, hogy kés alá feküdt – hiszen korábban már a nyelvét is kettévágatta, és természetesen az olyan hagyományos plasztikai beavatkozások sem állnak tőle távol, mint a mell- vagy fenéknagyobbító műtét, vagy egy szimpla ajakfeltöltés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik