Élet-Stílus

Falusi Mariann a Kulka-Vidnyánszky-ügyről: Ez csak Vidnyánszkyt minősíti

Keleti Éva / MTVA / Gyûjtemény:
Keleti Éva / MTVA / Gyûjtemény:
Az énekesnő szerint Kulkát nem érintette fájdalmasan, ami a Nemzet Színésze cím körül történt.

Havas Henrik Frisshírek Podcast nevű műsorának volt a vendége Falusi Mariann, szemlézte a 168.hu. Az énekesnő sok más téma mellett kitért arra az esetre, mikor a Nemzet Színésze címet kapó Kulka Jánost nem hívta föl telefonon Vidnyánszky Attila igazgató, helyette Molnár Piroska tette ezt meg.

Falusit megdöbbentette ez az ügy:

Ez engem borzasztó rosszul érintett. Én nagyon jóban vagyok a Jancsival és tényleg napi kapcsolatban vagyunk. Nem hiszem, hogy őt fájdalmasan érintette, és ez nem őt minősíti, hanem ez tényleg a Vidnyánszkyt minősíti.

Az énekesnő kitért arra az interjúkísérletre is, amit az RTL híradójának stábja próbált Vidnyánszkyval készíteni: „Maguknak arra sem válaszolnék, hogy nappal van vagy este” – ezt válaszolta az RTL kérdésére az igazgató, amikor a csatorna riportere arról akarta kérdezni, miért nem hívta fel Kulka Jánost.

Egymásra vagyunk utalva a médiával. És az a pökhendi visszautasítás szerintem bicskanyitogató. Így nem lehet. Én is utasítok vissza médiát, de hát nem küldöm el az anyjába látványosan csak azért, mert újságíró

– szögezte le Falusi.

Kapcsolódó
Molnár Piroska Vidnyánszky RTL-es riportjáról: Ilyen nincs, hogy valakinek nincs joga kérdezni
Az igazgató helyett ő hívta fel például Kulka Jánost, mikor azt a Nemzet Színészének választották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik