Élet-Stílus

Bíró Bea: Én mindenhol a komfort­zónámon belül vagyok, kivéve Magyarországon

RTL
RTL
Azt mondja, egyszerűen nem tud azonosulni az itthoni energiákkal.

Törőcsik Dani és párja, Bíró Bea nemrég közösen adtak interjút a Storynak. A tetoválóművész a beszélgetés során tisztázta, hogy a hírekkel ellentétben nem élnek távkapcsolatban a modellel, havonta csupán egy hetet szokott Németországban dolgozni, a bázis továbbra is Budapest, ahol együtt laknak.

Mint kiderült, Törőcsik két év után megkapta az amerikai munkavállalási engedélyt, ami egy megvalósult álommal ér fel a számára, hiszen mint mondja, „az Egyesült Államok a tetoválás fellegvára”.

Az ottani művészek a legjobbak. Hatalmas elismerést jelent, hogy ők szeretnének velem dolgozni. Be kell vallanom, Budapesten kívül sehol nem éreztem magam annyira otthon, mint New Yorkban. Ugyanakkor az igazsághoz tartozik, hogy ez most mégis inkább távlati cél.

New York-i kiruccanásaik alatt Bíró Bea is remekül érezte magát, ugyanis közel áll hozzá az amerikai mentalistás, sőt, saját bevallása szerint közelebb is, mint a magyar.

Azt is mondhatjuk, én mindenhol a komfort­zónámon belül vagyok, kivéve Magyarországon. Ezt nem azért mondom, mert ez egy szörnyű hely lenne, hanem egészen egyszerűen nem tudok azonosulni az itthoni energiákkal. De ebben a pillanatban még valóban nem opció a költözés. Három éve jöttem haza Hongkongból, ahol tíz évig éltem. Mostanra barátkoztam meg a gondolattal, hogy itthon maradunk. Dani elképesztő dolgokat ért el a szakmajában, és most jutottunk el arra a pontra, hogy a kapcsolatunkra tudunk koncentrálni

– magyarázta.

Érdekes időszak ez az életemben, hiszen egyfelől imádom a munkám, egy amerikai cég budapesti irodavezetőjeként dolgozom. Másfelől pedig nagyon hiányzik a megszokott pörgés, a forgatás, a csillogás. Gyerekkorom óta az életem része a szereplés, én ezt szívesen csinálom.

A téma kapcsán a modell hozzátette: a Nyerő Páros után is szívesen szerepelne tévés produkciókban. Műsorvezető-válogatásokon járt is, de eddig nem kapott olyan ajánlatot, amiért feladná a jelenlegi munkáját. Az Ázsia Expresszben vagy a Dancing with the Starsban viszont például szívesen szerepelne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik