Élet-Stílus

Pásztor Anna elmondta, többször majdnem meghaltak a 2004-es Survivor forgatásán

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI
Az énekesnő eddig nem hallott részleteket osztott meg a túlélőshow dominikai forgatásáról, elmesélte, milyen veszélyes szituációkba keveredtek, mikor nem forogtak a kamerák.

Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekese annak idején civilként szerepelt a Survivor – A Sziget 2. évadában, ahol második helyezést ért el 2004-ben. Ott szerzett élményeiről a Partizán Kérdések nélkül nincs változás című műsorának keddi adásában mesélt.

Harmincéves voltam, akkor még tulajdonképpen nem tudott rólunk senki semmit, és civilként mentem el. Szerencsére bennem van egy olyan elképesztő bohóc, ami nagyon jót tesz a zenekarnak. Ugyanis én ezeket szeretem, én a kereskedelmi tévét mint játszóteret használom, ott kiélem az összes gyermeki hajlamomat. Az RTL fizette az utam és vigyáztak nagyjából rám

– fejtette ki az énekesnő.

Mikor Gulyás Márton műsorvezető visszakérdezett, hogy miért csak „nagyjából” vigyáztak rá, Pásztor elmondta, többször majdnem meghaltak a túlélőshow forgatásán. Hozzátette: ezekről a szituációkról legtöbbször lemaradtak a kamerák, így nincs róluk felvétel.

Eléggé fárasztó volt. Egyszerre kettő etapot próbáltak felvenni, és nem tudtak mindenhol ott lenni, és pont a legizgalmasabb dolgokról lemaradtak

– árulta el, majd megosztott néhány eddig nem ismert kulisszatitkot is. Mint mondta, volt például olyan, hogy kirabolták a stábsátrat, „mert éhesek voltunk és ott volt kaja”.

Úgy képzeld el, hogy minket tényleg kiraktak Dominikára, és ott éljél túl, és ha megcsípett a skorpió, akkor majdnem meghaltál. Az egyik kiscsajból előjött a nem tudott betegsége, epilepsziás rohamot kapott, majdnem beleesett a tűzbe. Másfél órányira volt a doki. Amit nem mondtam el még, például hogy ott akkor nagyon durva polgárháború volt, és megpróbáltak kijutni az országból azok, akik nem játszadoztak Survivort. Éjszaka kis hajókon próbáltak elszökni a sötétben, és lőttek rájuk. A parton gépfegyveres emberek voltak, amíg mi ott megpróbáltunk birkát lopni a farmról

– elevenítette fel a történteket az énekesnő, majd így folytatta:

Emellett Dominikán hihetetlenül virágzott a drogbiznisz, és odajöttek a dílerek belőni magukat a szigetre. Odajött hozzánk a szerkesztő, és azt mondta: »Ezt a herkás tűt most találtuk, ki hozta Magyarországról magával?« Mondtuk, hogy nem mi voltunk. Viszont ha nem mi, akkor ki? Úgyhogy az éjszaka kellős közepén machetével mentünk a bozótba megkeresni, hogy ki lopta el a tripodot és a szerkesztő Nike cipőjét. Ilyen dolgok kimaradtak az adásból, ami kár, hogy nincs benne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik