Élet-Stílus

„A vége mindig az volt, hogy sírt valamelyikünk” – Kulcsár Edina és édesanyja annak idején azon versengtek a buszon, melyikük tud nagyobbat adni a másiknak

A szépségkirálynő édesanyja azt mondja, őt gyerekként sokat bántották a társai, ezért szerette volna megtanítani a lányát arra, hogyan védje meg magát.

Kulcsár Edina és édesanyja, Jakab Krisztina voltak Palik Lászlóék vendégei az Ilyen az élet legutóbb megjelent epizódjában. A beszélgetésből kiderült, hogy Jakabot annak idején még csecsemőkorában hagyta el az édesanyja, kétéves volt, amikor a nagyszülei magukhoz vették az árvaházból, hogy felneveljék. 18 évesen adott életet a lányának, akivel kapcsolatban mint mondja, 24 éves korában kezdődött el nála igazán az anyai érzés, előtte csak „babázás volt”.

Egy kicsit azért voltak ilyen szerepbeli dolgok. Ha néztek minket hármunkat, akkor nagyon sokszor úgy tűnt inkább, hogy a mama az anyuka, mi pedig a két rossz gyerek, akik verekszenek a buszon. Voltak ilyen jellegű dolgok

– mondta a beszélgetés során Kulcsár Edina, hozzátéve: csak viccből ütlegelték egymást édesanyjával, de megesett, hogy „elfajultak a dolgok”.

Jött, és akkor meglökött kezdetben. Direkt így inzultált, hogy adjam neki vissza. De csak viccből. Egyszer-kétszer az volt a játék, hogy melyikünk tud nagyobbat adni a másiknak. A vége mindig az volt, hogy sírt valamelyikünk. Volt, hogy nem én sírtam!

A téma kapcsán Jakab Krisztina leszögezte, nemcsak verekedéssel mulatták az időt, ha utaztak valahova, gyakran olvasott vagy énekelt is a lányának. Elárulta, hogy őt gyerekként sokat bántották a fiúk, és semmiképpen nem akarta, hogy a lánya is hasonló helyzetben találja magát, ezért folyamatosan arra buzdította, hogy meg kell védenie magát mindenáron.

Ha ezért nekem intőt hoz haza, még tapsikolni is fogok, csak ne történjen meg vele

– fogalmazott.

Az interjú későbbi szakaszában a szépségkirálynő második házassága is szóba került. Jakab elmondta, hogy meglátásai szerint lánya és férje, G.w.M igazi ikerlángok, akik között minden klappol, és nincs, amit ne tudnának megbeszélni egymással.

Nyilván az emberben ott van a félsz, hogy mi van, ha. De én már nagyon régóta nem azok alapján élem az életemet, hogy rettegjek valamitől, mert napi szinten mindentől tudnék rettegni, és akkor az meg nem lenne élet. Úgyhogy én biztos voltam ebben, hogy ez így lesz. Meg most is ki merem jelenti, hogy én vele fogok megöregedni. Nagyon-nagyon szeretem

– mondta férjéről Kulcsár, aki jelenleg a második közös gyerekükkel várandós.

Kapcsolódó
Babát vár Kulcsár Edina, G.w.M már üzent is születendő fiának
Az Instagramon jelentették be, hogy érkezik a második közös gyerekük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik