Élet-Stílus

Két új műsorvezetővel bővül az RTL Reggeli stábja

RTL
RTL
Szabó Zsófi és Miller Dávid helyére érkeznek

Tavaly az ünnepek előtt a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Miller Dávid és Szabó Zsófi elbúcsúznak az RTL Reggeli stábjától – utóbbi azóta a TV2 Mokkájának lett az egyik műsorvezetője.

Az RTL péntek délelőtt közleményben tudatta, hogy a decemberben távozó Szabó és Miller helyére két új műsorvezető érkezik.

Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok állandó riportere és Ember Márk, színész csatlakozik a gárdához. A Reggeli nézői május 6-tól számíthatnak rájuk a képernyők előtt

– olvasható a csatorna közleményében.

Szondi Vanda 10. éve dolgozik az RTL Híradó csapatában, évek óta tagja továbbá a XXI. század című műsor stábjának is, alapvetően belpolitikai riporterként tevékenykedik.

A Reggeliben a vendégszerepléseket nagyon élveztem, amiben óriási szerepe volt a szerkesztőség kedves, segítőkész és befogadó csapatának. Bár sokszor tudósítottam már élőben a világ legkülönbözőbb pontjairól, a legkülönbözőbb eseményekről, egy több órás élő stúdió műsor adta adrenalin löket semmihez sem hasonlítható. Örülök az új kihívásnak és bevallom, izgulok is részben a feladat újszerűsége, részben az ezzel járó változások miatt

– mondta Szondi, aki a jelenlegi állásait is megtartja a csatornánál.

Ember Márk színészként lett ismert, több színházban is dolgozott, jelenleg szabadúszó, legutóbb az RTL+ Valami Amerika című sorozatában tűnt fel.

Nagyszerű kihívás, egy élő műsorról van szó, ami abszolút új helyzet számomra és felelősséggel is jár. Kifejezetten jól éreztem magam a vendégműsorvezetői szerepben, igyekszem a legjobb tudásom szerint helyt állni a következőkben. Amikor megérkezett a felkérés, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam. Egy nagyszerű csapat tagja lehetek, amiért már most hálás vagyok a szerkesztőségnek!

– fogalmazott új munkáját illetően.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik