Élet-Stílus

Szabó Zsófi és Miller Dávid távoznak az RTL Reggeli stábjából

RTL
RTL
Más kihívások elé néznek.

Miller Dávid a jelenleg is futó Éden Hotel mellett két évadon át az X-Faktor műsorvezetője volt, illetve az elmúlt négy évben a Reggeli egyik házigazdájaként is láthatták a nézők – mint pénteken kiderült, utóbbi feladattól 2023. év végével elbúcsúzik. Az RTL tájékoztatása szerint  jövőre más kihívások még várnak rá a csatornánál.

Nem a képernyőről tűnök el, nem fogok remeteéletet élni, de most egy picit le fogok csendesedni. Az elejétől a végéig szerettem, amit csinálok, szerettem itt lenni. Nagyon jó érzés, hogy megadatik nekem, hogy nem tolom túl, hanem egy olyan dobozba tudom elrakni az emlékeimet, amire mindig öröm lesz kinyitni

mondta el távozásával kapcsolatban az rtl.hu-nak Miller. Hozzátette: szép emlék marad számára a műsor, aminek komoly szerepe volt az életében.

Szabó Zsófi, a Reggeli egyik háziasszonya is búcsúzik a műsortól. A műsorvezető öt év után elérkezettnek látta az időt, hogy több év után váltson és új feladatok, kihívások elé nézzen. Az RTL és a Reggeli szerkesztősége tudomásul vették döntését.

Az elmúlt két évben már megfordult a fejemben, hogy változást szeretnék, új kihívásokat, de a stáb szeretete és az a lehetőség, hogy bárkivel, bármikor, bármiről beszélgethetek, egy nagyfokú szabadságot adott nekem. És egy ideje ez megváltozott. Úgy érzem, elfáradt most ez a lelkesedés egy kicsit a részemről

fogalmazott Szabó az rtl.hu-nak adott interjújában.

„Hálásan köszönjük Szabó Zsófi és Miller Dávid munkáját, hozzáállását és azt a rengeteg felejthetetlen élményt, amivel mindketten hozzájárultak az évek alatt elért közös eredményekhez! További sok sikert kívánunk a Reggelin kívüli karrierjükhöz. Szereplésükre a műsor szerkesztői továbbra is számítanak, immár nem műsorvezetőként, hanem vendégként” – olvasható az RTL közleményében.

A Reggeli csapatának esetleges bővüléséről a csatorna a későbbiekben ad tájékoztatást.

Kapcsolódó
Szabó Zsófi szerint a bulvársajtó is közrejátszott abban, hogy otthagyta a Reggelit
A műsorvezetőt zavarta, hogy egy-egy jól sikerült adást vagy pillanatot nem ragadott ki a bulvár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik