Élet-Stílus

Újabb testrészeket vesztett a levágott péniszű pornósztár

John Wayne Bobbittnak 30 évvel a híres balesete után amputálták a lábujjait.

Ismét hírt adott magáról a férfi, aki egy időben azzal lett világhírű, hogy levágták a péniszét. Sajnos most sem sokkal jobb hírekről számolt be.

John Wayne Bobbitt 1993-ban lett ismert, amikor akkori felesége, Lorena egy konyhakéssel levágta a nemi szervét, miközben a férfi aludt. A péniszt az orvosok visszavarrták, olyan sikeres volt az operáció, hogy a férfi utána három felnőttfilmben is szerepelt – ezek lettek minden idők leggyorsabban fogyó pornófilmjei, írja a New York Post.

Bobbitt most arról számolt be a lapnak, hogy amputálták az összes lábujját.

Azért kellett a beavatkozást elvégezni, mert évekkel ezelőtt perifériás polineuropátiát diagnosztizáltak nála. A férfi még a 80-as évek végén egy katonai kiképzőközpontban szennyezett vizet ivott, és akkor támadta meg szervezetét a súlyos idegkárosodást okozó betegség. Az utolsó lábujját 2023-ban távolították el.

Bobbitt ehhez képest poénkodva mesélt a Postnak az állapotáról: „Legalább nem kell zuhanyzáskor a lábujjaim között megmosnom a lábam.”

A két testrészvesztés közül a pénisz (átmeneti) hiányát sokkal súlyosabb esetnek érzékelte: „Na, az tényleg trauma volt” – mesélte a férfi, aki 26 éves volt, amikor történt a dolog. „Nem is akartam élni, amíg az orvos vissza nem tette.”

Miután megcsonkította férjét, Lorena a levágott testrészt egy mezőre dobta, Bobbitt szerencséjére azonban két rendőr rábukkant a péniszre, és jegelte a testrészt. Így kaphatta vissza a férfi a szervet – egy közel tíz órán át tartó műtét után.

Bobbitt elmesélte, hogy jelenleg egyedülálló, de nyitott egy új kapcsolatra. Előbb azonban szeretné, hogy mielőbb kárpótolják jogilag és anyagilag a 80-as években történt eset miatt, amely nemcsak lábujjai elvesztésével járt, de idegi tüneteket – a többi között memóriazavart és koncentrációs problémákat – is okoz neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik