Élet-Stílus

Élő adásban coming outolt Szekér Gergő

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
„Nem lehet félelemben élni reggeltől estig!” – jelentette ki a műsorban.

Szekér Gergő, a 2018-as X-Faktor felfedezettje ma a Reggeli vendége volt, ahol úgy fogalmazott, átoknak tartja, hogy egyszerre több hivatás (mint a vágás, éneklés és dalszövegírás) iránt is érdeklődik, így ugyanis úgy érzi, egyikben sem tud igazán kiteljesedni. Ám mint mondta, az elmúlt időszakban „kicsit lejjebb is esett”, ami véleménye szerint nem véletlen.

Az ember borzasztóan fél. Én nagyon-nagyon féltem kimondani dolgokat. És most bocsánat, senkinek nem akarom tönkre tenni a reggelét, de bizony vannak olyan dolgok, amelyek egy előadóművész életében… egy kicsit nehezebb ezt kimondani, mint gondoltam… Hogy azért nem mondhatja ki, mert mondjuk politikai állásfoglalásba ütközik. Ez nekem nagyon nem tetszik, hogy mindent elviszünk ebbe az irányba. Miért kell erről beszélni?

– tette fel a kérdést az énekes, aki arra is kitért, hogy amikor az adás elején arról beszélt, hogy ritkán főz otthon, mert a párja ügyesebb nála a konyhában, nem véletlenül hivatkozott szerelmére a párjaként.

Tegyük fel a melegséget, nem véletlenül mondom azt, hogy párom van! Aki érti, érti. Teljesen mindegy. Ez miért függ össze? Miért kell egy énekesnek, előadóművésznek a magánéletéről bármit beszámolni? Mert valamiért az emberek kíváncsiak. Másrészt meg, hogy miért ütközik mondjuk a melegség egy politikai… miért van egyáltalán köze ehhez? Ez engem borzasztóan zavar! Sajnálom, hogy kimondom, lehet, hogy nem lesz munkám innentől. De nem tudok mit csinálni.

Szekér a téma kapcsán megosztotta, hogy volt már olyan listán, amire azért került fel, mert voltak, akik féltek attól, hogy bizonyos dolgok kiderülnek róla. Hangsúlyozta, hogy nem akarja rásózni az emberekre az életét, ám mint mondja, fontosnak tartja, hogy szabadságban lehessen élni. Művészi tekintetben is.

Valóban, mondhatják nekünk azt hogy művészet nélkül egyébként lehet élni, hiszen van kaja, van ital meg satöbbi, tehát túl fogjuk élni, de az nem élet. Akkor hol van az életnek az a része, amit lehet élvezni? Tehát nem lehet félelemben élni reggeltől estig!

jelentette ki az énekes, aki bízik abban, hogy a coming outjával más sorstársainak is segítséget nyújthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik