Élet-Stílus

Karácsony Gergelynek üzent a Deák téri virágágy tönkretételéért felelős influenszer

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Tömegek küzdöttek a magasból hulló ezer forintosokért, ennek áldozatai lettek a virágok. Szépréthy Roland vállalja a felelősséget, kifizeti a károkat, de egy kérése van Budapest főpolgármesteréhez.

A napokban a 24.hu-n beszámoltunk Bardóczi Sándor, Budapest főtájépítészének arról szóló Facebook-bejegyzéséről, mekkora pusztítást végzett a hétvégén a telefontokokat gyártó Mobilfox influenszerének, Szépréthy Rolandnak azon akciója, ami során összesen kétmillió forintot szórt le (ezres címletekben) a cég Deák téri irodájának tetejéről. A helyszínen több mint hétezer ember zsúfolódott össze.

A hétvégi hőhullám sajnos agyára ment pár embernek, és a csodásan kivitelezett »influenszer gerilla-marketing« áldozata egy frissen kiültetett virágágy lett. Nagy segítség ez a városzöldítésnek, köszönjük

– írta Bardóczi Sándor bejegyzésében, amihez előtte-után képeket is mellékelt a tömeg által széttaposott virágokról.

Az esetről Karácsony Gergely főpolgármester is készített közösségimédia-tartalmakat, a legutóbbiban közös virágültetésre invitálta a segítőszándékú embereket.

A minap Szépréthy TikTokon szólította meg Karácsonyt, személyesen neki üzent.

Én a békének a híve vagyok, éppen ezért ajánlottam fel, hogy finanszírozom a virágokkal történt balesetet. Ez az én hibám volt, ezt magamra szeretném vállalni, és szerintem az lenne a legnemesebb gesztus, ha én személyesen ültetném el ezeket a virágokat

– mondja a videóban az influenszer, hozzátéve: előző nap járt a Főkert Zrt.-nél, és önként tett nekik ajánlatot. Erre azt a választ kapta, hogy két hét múlva kezdődhet a virágültetés.

Csak akkor azt nem értem, hogy akkor maga miért posztol folyamatosan olyanokat, hogy maga behajtatja rajtunk a károkat, meg hogy ön feljelent minket, meg hogy én feltűnési viszketegségben szenvedek… Kérem, polgármester úr, ne rajtam keresztül próbáljon meg magának politikai figyelmet szerezni, ugyanis máshogy is be lehet kerülni az újságokba!

Videóüzenetét azzal zárta, hogy elnézést kért az okozott károkért, és még egyszer nyomatékosította, hogy állja a helyreállítás költségeit.

@szeprethyroli #nekedbee #magyartiktok #foryou #fyp @Karácsony Gergely @Mobilfox TikTok ♬ eredeti hang - Roland Szépréthy

Kapcsolódó
Szinte semmi nem maradt a Deák téri virágágyból, miután tömegek küzdöttek ezer forintosokért
Hétezren gyűltek össze a téren, ez lett az eredménye a marketing fogásnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik