Élet-Stílus

Házasodna a gazda: a tavalyi évadból ismert Józsi gazda újra párt szeretne találni

RTL
RTL
Második esélyt kért és kapott Nádai Anikótól.

Hetedik évadával tér vissza 2024-ben az RTL társkereső realityje, a Házasodna a gazda. Vasárnap bemutatkoztak a párra váró gazdák, akik között egy régi ismerős is feltűnt Józsi gazda személyében, akinek a műsor előző évadában nagy port kavart azon kijelentése, miszerint az az álma, hogy megtalálja a „puncit”, amit nagyon szerethet. Ez után két feleségjelöltje is faképnél hagyta a férfit, így ő visszahívott egy korábban kikosarazott nőt, de végül a forgatások után vele sem folytatódott a kapcsolata.

Szeretném a boldogságomat megtalálni. Magányos vagyok. Tavaly igyekeztem megfelelni a hölgyeknek, de valami galiba történt, és azóta sokat töprengtem rajta, hogy mit lehetne esetleg tenni. Nem lehetne újra megpróbálni? Most igazán nagyon szeretném, hogy sikerüljön!

mondta Józsi gazda Nádai Anikónak.

A műsorvezető elmondta, ilyen még sosem történt a műsor történetében. Józsi gazdának egy feltétellel adott második esélyt, ha ezúttal ő választhatja ki a hozzá költöző nőket.

A tavalyi évadban nem sikerült megtalálnom az igazi szerelmet, én hibáztam, hiszen én voltam a főkolompos. Az idei évben mindent megteszek, hogy megbecsüljem tisztán minden szavát, minden gondolatát annak, aki vállalja, hogy velem találkozzon, és szeretne az én kincsem lenni. Hiszem, hogy az idei évadban ez most sikerülni fog. Bízom a hölgyekben, akik jönnek, bízom saját magamban, és bízom a Jóistenben, hogy még jobban számba adja a szót, amit szólnom kell

fogalmazott a gazda.

Rajta kívül ők azok a gazdák, akik várják a párjuknak jelentkezőket:

  • A 61 éves kiskunmajsai Lajos gazda saját bevallása szerint akkor boldog, ha kedvességet és figyelmességet adhat másoknak. Bemutatkozásából egyebek mellett kiderült, hogy szeret citerázni és traktorozni, valamint hogy heti 2-3 alkalommal edz.
  • Vivien gazda nemrég vált külön gyermeke apjától 11 év együttlét után, de már késznek érzi magát egy új kapcsolatra és az önálló életre. Tordasi tanyáján a lovaké a főszerep, de házi kedvencekből sincs hiány.
  • Lóránt gazda bemutatkozója szerint a korábbi kapcsolataiban hűtlen volt, de mára már bánja tetteit és tanult hibáiból. Szeretné bebizonyítani, hogy már készen áll egy komoly párkapcsolatra. Mint kiderült, az istállóktól a szénatárolókig mindent saját kezűleg készített el a gazdaságában, hogy spóroljon és mert senki másban nem bízik meg, csak magában. Lovai és kutyái vannak gazdaságában, illetve birkák – utóbbiak azért nagyon lényegesek, mert Lóránt gazda szeret bárányos fotókkal csajozni.
  • Zoltán gazda túlvan már a csapongó és nyüzsgő életszakaszán, és megbízható, nyugalmat sugárzó társat keres. 180 hektáron gazdálkodik, tanyáján akár évi 150 szarvasmarha is megfordul, és lovak, sertések, baromfik és birkák is vannak.
  • Erzsébet gazda fiatalos és dinamikus háziasszony, aki nehezen találja új párját régi életéhez. Kedvességével és magabiztosságával elvarázsolná élete párját. Rengeteg állat él gazdaságában, emellett szikvízzel is foglalkozik, amit ő szállít ki minden héten.
  • Zsófia gazda komoly, felelősségteljes életet él: lovardát vezet és mindent megtesz céljai eléréséért, és már csak egy társ hiányzik neki. A gazda egy korábbi, súlyos balesetéről is mesélt a műsorban, mikor betegen ment el egy versenyre, amin végül mégsem tudott elindulni, hiszen egy rossz mozdulat következtében megsérült, így még aznap kórházba szállították.
  • Máté gazda csapongó múltját hátrahagyva már készen áll egy komoly párkapcsolatra. Kitartóan keresi azt a lányt, aki társa lehet dolgos hétköznapjainak, de egyben kirándulásainak, felfedezőútjainak is. Szeret utazni (nemrég jött haza Ausztráliából, ahol hét hetet töltött, és végig bulizta az egészet), és mint megtudhattuk, régen fogadásokat kötött a barátjával, hogy ki tud több csajt felszedni.
  • Bár Roland gazda szívét megtépázták, ő mégis töretlenül hisz az igaz szerelemben és abban, hogy létezik az a lány, aki őt kellőképpen megbecsüli és értékeli.
  • Krisztián gazdának mindene a fia és a gyümölcsöse. Szeretne még gyerekeket, ehhez keresi méltó társát. A tanyáján a birkák mellett emukkal és a traktorokkal is találkozhatnak a látógatói.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik