Élet-Stílus

„Nekem nagyon fogsz hiányozni ebből a műsorból” – Puskás-Dallos Bogi is reagált férje távozására az X-Faktorból

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Az énekesnő megérti Puskás-Dallos Peti döntését, és nem bánja, hogy otthonról sem kell majd hiányolnia.

Szerda este derült ki, hogy az X-Faktor előző évadának mentorai közül egyedül Gáspár Laci tér majd vissza a tehetségkutató 2024-es évadában. Puskás-Dallos Peti ma délelőtt a közösségi oldalán beszélt arról, hogy mivel az X-Faktor fél éven át teljes embert igényel, a Puskás-Dallos Bogival közös féléves babájuk viszont épp féléves, inkább a családját választja, nem szeretne ugyanis lemaradni a fia életének első mérföldköveiről.

Férje távozásával kapcsolatban időközben a felesége – aki a műsor 2019-es évadban maga is kipróbálta a mentorkodást – az Instagram-oldalán fejtette ki gondolatait.

Egy korszak véget ért. 6 évad után Peti nem lesz többé X-Faktor-mentor. Az ő szakmai életében és a mi kettőnk kapcsolatában ez a műsor egy nagyon fontos állomás volt. Először nézőként, aztán mentortársként és végül feleségedként követtem végig a munkádat ezen a műsoron. Tudom, hogy a legnagyobb szenvedéllyel csináltad, és minden helyzetben ott voltál a versenyzőidnek, mindig volt egy kedves szavad a stábhoz, és olyan gyorsan tudtál váratlan helyzetekre reagálni, mint senki

– fogalmazott posztjában az énekesnő, hozzátéve:

Nekem nagyon fogsz hiányozni a humoroddal, az elvetemült ötleteiddel, a végtelen pozitivitásoddal és kitartásoddal ebből a műsorból, de megértem a döntést, és szerencsére itthonról nem kell, hogy hiányoljalak. A fejlődéshez viszont kell a változás, és tudom, hogy még rengeteg izgalmas kaland vár rád a képernyőn, a zenekaroddal, és a családoddal. Szeretlek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik