Élet-Stílus

Házasság első látásra: Andrisnak nincs lelkiismeretfurdalása, amiért felesége háta mögött elkérte egy másik nő számát

TV2
TV2
Még a szakértők is úgy látják, hogy Andris „virágról virágra száll”.

Házasság első látásra szerdai részében ismét csoportos terápiára mentek a házaspárok, ahol szóba került, hogy Andris feleségén kívül a műsor több női szereplője iránt is érdeklődik, amit Petra is megtudott az előző esti vacsorán. Kiderült, hogy férje korábban telefonszámot cserélt Hildával, és SMS-eztek is.

Petra sérelmezte, hogy én ezt nem tudattam vele. Utána ezt hazafelé úton megbeszéltük, valamint otthon is beszéltünk róla. Megértettem, hogy neki jobban esett volna – akár egy baráti viszonyban is –, hogy ha ezt rögtön tudja. Megígértem neki, hogy ha esetleg olyan sztori kerekedne, amiről érdemes lenne tudnia, akkor tudni fog róla

mondta el a terápián Andris.

Az egyik szakértő rákérdezett a férfinél, miért van az, hogy „virágról virágra száll”.

Tulajdonképpen azért, mert ha ezt a kísérletet úgy közelítjük meg, hogy egy kerek sztori legyen a vége, mindenki összehangolódjon százszázalékosan, és az a célja, hogy mindenki azt mondja a végén, hogy igen, akkor azt talán mással jobban tudnám elképzelni

válaszolta a férj, majd elárulta azt is, miért nem gondolta, hogy meg kéne osztania feleségével Hildával való üzenetváltását.

Nem volt bennem lelkiismeretfurdalás egy percig sem, mert én a tudatomban tudtam, hogy ezt el fogom neki mondani, csak még nem tartott ott a kapcsolatunk, hogy ezt akkor közöljem.

Petra erre úgy felelt, ha Andris azt a szemébe tudta mondani, hogy taszítja őt és nehezen találja benne a jót, akkor ebben a kevésbé bántó ügyben felesleges volt az udvariaskodás.

Andris később lakótársaként hivatkozott a feleségére, majd azt mondta, neki nagy könnyebbséget jelentene, ha Petra néha hazamenne a saját otthonába.

A férfi egyébként a korábban említett vacsorán azt mondta Enikőnek, a társaságból ő tetszik neki a legjobban, de Hilda és Bogi is bejönnek neki.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Andris Hilda után Enikőnél is bepróbálkozott
Enikő sem titkolta előtte, hogy ha nem lenne a férje, ő is nyitna az irányába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik