Élet-Stílus

A rákbeteg Shannen Doherty a halálra készülve megválik minden ingóságától

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Szeretteinek szeretne segíteni ezzel.

Shannen Doherty negyedik stádiumú mellrákkal küzd, ami átterjedt az agyára és a csontjaira is. Betegségéről és a halálra való felkészülésről nyíltan beszél saját podcastjében. A legutóbbi epizódban azt mondta, elkezdte kiüríteni lakásait és raktárait, hogy ezzel is „megkönnyítse az átmenetet” édesanyja számára az ő halála után.

Jelenleg az anyukám a legfontosabb számomra. Tudom, mennyire nehéz lesz neki, ha én előbb halok meg, mint ő. Mivel nagyon kemény lesz, szeretnék más dolgokat megkönnyíteni számára. Nem akarom, hogy egy csomó dolgot kelljen elintéznie utánam. Nem akarom, hogy négy raktárhelyiség tele legyen a cuccaimmal

idézi az 52 éves színésznőt a Page Six. Doherty ezért elkezdte átnézni a holmiját, hogy mit tud eladományozni vagy éppen eladni. Tennessee-ben lévő otthonából is kipakolt, miután úgy döntött, elengedi azt az álmát, hogy a birtokon éljen és lovakat tenyésszen.

Ahogy pakoltam, elkezdtem sírni… Úgy éreztem, hogy feladok egy álmot. Mit jelent ez? Azt, hogy feladom az életet? Azt, hogy bedobom a törölközőt?

A színésznő azt mondta, miközben kiköltözött a farmról, rájött, hogy az álma „hülye ötlet” volt, mert a felújítás rengeteg pénzbe került volna. Mint mondta, az elengedés volt a „helyes döntés”, ami „békét hozott neki”.

Ez lehetővé teszi, hogy többet utazzak, mert pénzt keresek a tárgyak eladásból. Ezáltal még több emléket szerezhetek azokkal az emberekkel, akiket szeretek. Elvihetem anyukámat nyaralni, mert van egy csomó extra pénzem, és nem szorulok rá, hogy a hagyatékomban lévő pénzhez nyúljak, ami majd biztosítja a szeretteim megélhetését, miután meghalok.

Nemrég Katalin hercegné rákdiagnózisa kapcsán szólalt meg a színésznő:

Kapcsolódó
Shannen Doherty szerint Katalin hercegné a nyilvánosság nyomása miatt osztotta meg a világgal, hogy rákkal küzd
A szintén rákbeteg színésznő a témában írt posztjában hangsúlyozta: attól még, hogy valaki közszereplő, nem lesz a nyilvánosság tulajdona.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik