Élet-Stílus

A zaklatással vádolt Lizzo kibukott: befejezi a karrierjét

Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Drámai Instagram-poszttal jelentkezett a Grammy-díjas amerikai énekes-fuvolaművész, Lizzo:

Én nem erre a szarra jelentkeztem. Kilépek

– írta.

Lizzót 2023 augusztusában vádolta meg három egykori táncosa, többek között szexuális zaklatással, illetve ellenséges munkahelyi légkör megteremtésével. A táncosok többek között olyan megaláztatásokról számoltak be, mint hogy Lizzo egyiküket arra kényszerítette, hogy megfogja egy sztriptíztáncos mellét. Most azután bukott ki az énekesnő, hogy a táncosokat képviselő ügyvéd azt mondta: szégyenletes, hogy az énekesnő a Joe Biden elnök számára rendezett Radio City adománygyűjtő est főszereplője volt.

„Kezd elegem lenni abból, hogy meghurcolnak az életemben és az interneten is. Én csak zenélni akarok, boldoggá tenni az embereket, és egy picit jobb hellyé tenné a világot. De kezdem úgy érezni, hogy a világnak nincs szüksége rám. Folyamatosan azzal szembesülök, hogy hazugságokat mondanak rólam – állandóan viccek céltáblája vagyok a külsőm miatt. A személyiségemet olyan emberek szedik szét, akik nem ismernek engem és nem tisztelnek” – írta a pénteken közzétett posztban, ami alatt azóta rengeteg támogató komment is felbukkant, Paris Hilton például azt írta: „Szeretünk, királynő”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
A rajongóin is múlhat, elsöpri-e Lizzót a cancel culture
Bajban van Lizzo: volt táncosai beperelték, mert állítólag szexuálisan zaklatta és megszégyenítette őket. Hogy az ügybe belebukhat-e az énekesnő, a következő hónapok egyik legfontosabb kérdése lesz a popiparban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik