Élet-Stílus

A Házasság első látásra Enikője úgy véli, részben a szülői minta hiánya miatt akadtak eddig párkapcsolati nehézségei

TV2
TV2
Édesanyja fiatalon szült, így a nagyszülei nevelték, édesapjával pedig sosem volt igazán jó a viszonyuk.

Horváth Enikőt tavaly az RTL Házasodna a gazda című műsorában ismerhették meg a tévénézők, a héten pedig a TV2 párkereső realityjében, a Házasság első látásrában tűnt fel.

A műsor apropóján a Story készített interjút Horváth-tal, aki elmondta, úgy véli, részben a szülői minta hiánya miatt akadtak eddig párkapcsolati nehézségei.

Anyukám 21 éves volt, amikor szült engem, jóformán ő maga is gyerek volt még. Úgyhogy a nagyszüleim neveltek. Apukámmal sosem volt igazán jó a viszonyom. Pár éves voltam, amikor elváltak, azt követően pedig alig tartottuk a kapcsolatot. Nem igazán volt jó ember. Alvilági körökben mozgott, mindig is vonzotta a bajt. Az egyik hírhedt éjszakai figurának volt a személyi testőre, és mindenki ismerte. Úgy is mondhatnám, amint meghallották Horváth Sándor nevét, mindenki vigyázzba állt

– mondta a lapnak a 25 éves lány, aki kilenc évvel ezelőtt a Facebookról értesült apja haláláról. Emlékei szerint egy külföldi versenyéről ért haza éppen, amikor a közösségi oldalon sorra kezdte el kapni a részvétnyilvánításokat.

Nem értettem, hogy mi történik, majd megkérdeztem anyát, hogy mi ez az egész. Kiderült, hogy néhány nappal azelőtt egy horvátországi nyaralás során szívinfarktust kapott. Bár több egészségügyi problémája is volt, cukorbetegségtől szenvedett, és szívével is voltak gondok, de arra senki nem volt felkészülve, hogy 45 évesen elmegy

–  árulta el.

Enikő egyébként a TV2 műsorában Petihez ment hozzá, édesanyja viszont nem ment el az esküvőjükre.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Enikő édesanyja nem ment el lánya esküvőjére
A Házasodna a gazdában megismert lány azt mondja, kettős érzések kavarognak benne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik