Élet-Stílus

Stana Alexandra elmondta, milyen viszonyban vannak most az exférjével, Köcse Györggyel

Nemrég az Instagramon mutatott videót a követőinek, melyen együtt táncoltak volt kedvesével.

Stana Alexandra a napokban a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy felvételt, melyen a volt férjével, Köcse Györggyel táncoltak egy éttermi rendezvényen. A két profi táncos több mint egy évtizedig járt egymással, öt hónapig voltak házasok, 2021-ben viszont elváltak.

Arról, milyen viszonyban vannak most, Stana a Tények Plusz stábjának mesélt.

Nem teljesen újkeletű dolog az, hogy én a Gyurival együtt dolgoztam. Tavaly nyáron egy koncerten is táncoltunk együtt. Nyilván mindkettőnk számára nagyon fontos a tánc, és egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk. Nagyon hosszú múltunk van, mi mindig is szerettük egymást, ez nem titok

– magyarázta.

Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak, de abban biztos vagyok, hogy mindkettőnknek sokkal fontosabb az, hogy felnőttként, éretten tudjunk kezelni minden helyzetet, mint hogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat tovább vigyük.

A téma kapcsán a táncosnő hozzátette: nagyon jól érzi magát, és úgy látja, igazán jó helyen van most az életében, magára és a céljaira koncentrál, azt mondja, semmit nem tud felhozni, amiben hiányt szenvedne. Amik pedig a múltban történtek vele, szerinte talán kellettek is ahhoz, hogy most boldog legyen és tudja, mire van szüksége.

Kapcsolódó
Volt férjével, Köcse Györggyel táncolt Stana Alexandra egy rendezvényen
Korábban több mint tíz évig jártak, öt hónapig voltak házasok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik