Élet-Stílus

Novodomszky Éva: Ötvenévesen az ember már érzi, hogy időnként itt-ott kopik

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
A negyvenedik születésnapja előtt például pánikroham jött rá.

A Szentendre TV-nek adott interjút Novodomszky Éva, az anyagot a story.hu szemlézte elsőként. A műsorvezető elmesélte, hogy a negyvenedik születésnapja előtt jobban félt, mint az ötvenedik előtt.

A negyvenedik előtt vártam, hogy mi fog történni. Pánikba esek, jön-e valamiféle szorongás. Két héttel a szülinapom előtt jött egy ilyen rohamom, hogy mégsem akarok nagy bulit, hanem csak egy kicsit. Ezt a környezetem jól fogadta, bár a családom és a barátaim nem hagyták, hogy nagyon csendesen ünnepeljek, de tiszteletben tartották azt, hogy nem akarok egy őrületesen nagy januári majálist.

Hozzáteszi, az ötvenes előtt nem érte utol ilyen érzelmi hullámvasút: „Nyilván látom én is a testem változásait. Próbálok tenni az egészségemért és a külsőmért is.”

Mint mondja, akkor kezdte jobban foglalkoztatni a téma, mikor a saját gyerekei egészségéért is egyre intenzívebben tett.

Ötvenévesen azért az ember már érzi, hogy időnként itt-ott kopik. Ezekre mind oda kell figyelni, hogy a nyolcvan is úgy teljen, hogy tudok a dédunokáimmal szaladgálni.

Az MTVA műsorvezetője néhány hete is interjút adott, akkor mesélt a férjéről is:

Kapcsolódó
Novodomszky Éva a férjéről: Nem vagyunk együtt mint férfi és nő, együtt vagyunk mint szülők és munkatársak
Már kapcsolatuk elején rájöttek, hogy nagyon különbözőek, de azt hitték, majd összecsiszolódtak. Nem így lett, de azóta is fontos részesei egymás életének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik