Élet-Stílus

Közös fotót posztolt Horváth Gréta és Stana Alexandra, Meggyes Dávid exei

TV2
TV2
Bőven akadt közös témájuk.

Szerda délután közös Instagram-poszttal jelentkezett Horváth Gréta és Stana Alexandra.

Volt közös témánk 😜💖👭 #girlpower

– írták a fotóhoz.

A két nőben egyvalami közös: életük egy pontján mindketten kapcsolatban voltak Meggyes Dáviddal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

Horváth Gréta 2022 elején jelentette be, hogy több mint négy együtt töltött év után elválik Meggyes Dávidtól, akivel egyébként korábban megnyerték az Ázsia Expressz második évadát. A manapság leginkább influenszerként ismert nő részleteket ugyan nem árult el, de volt férje később beismerte, hogy ő lépett ki a házasságukból, mert van valakije.

Hamarosan kiderült, hogy Meggyes új párja a Dancing With The Stars táncosnője, Stana Alexandra, aki szintén nem sokkal korábban vált el kollégájától, Köcse Györgytől tíz év együttlét és öt hónap házasság után. Stana utóbb azt mondta, Meggyes sosem élt párhuzamos életet.

Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet

– nyilatkozta ekkor a táncos.

Stana és Meggyes tavaly együtt szerepeltek a Párharcban, ahol második helyezést értek el. Bár hivatalosan sosem jelentették be, de úgy tudni, azóta véget ért a kapcsolatuk.

A táncosnő egy januári nyilatkozatában úgy fogalmazott, idén csak saját magára és a karrierjére szeretne koncentrálni. Akkor azt mondta, akadnak hódolói és igyekszik válaszolni a közösségi oldalain kapott üzenetekre.

Sok idő kell, hogy valakiben igazán megbízzak, esélyt adjak. Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik