Szórakozás

Stana Alexandra: Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott

TV2
TV2
Inkább önmagára és a karrierjére szeretne koncentrálni.

Stana Alexandra a Story magazinnak adott interjút, melyben táncos karrierje mellett a magánéletéről is mesélt. Mint mondta, édesanyja Nagyváradon elismert edző, koreográfus és balettmester volt, így általa ismerkedett meg a mozgásformával, de ő maga csak azután kezdett el érdeklődni a tánc iránt, hogy Budapestre költöztek, és megtetszett neki egy iskolaévnyitó-fellépés koreográfiája.

Édesanyja kezdetben féltette a szakmától, saját bőrén tapasztalta ugyanis, táncosként mennyire nehéz stabil karriert és egzisztenciát teremteni, ezért szerette volna, ha ő biztosabb és jövedelmezőbb pályát választ magának.

Azt mondta, minden lehetek, csak táncos nem. Aztán 18 éves koromban, amikor pályaválasztás előtt álltam, ő is belátta, hogy ez nem csupán egy hobbi. Látta, hogy évek óta szívvel-lélekkel csinálom, hogy a táncterembe lépve megszűnik a külvilág számomra, és egy másik Szandi lép elő. Hogy egy menekülési út is számomra, amiben az érzelmeim – örömöm és bánatom – is kiteljesedhet. Ő is érezte, hogy jól döntök, hogy a pszichológia szak helyett a Táncművészeti Egyetemre megyek

– emlékezett vissza Stana, aki úgy érzi, mára sikerült olyan eredményeket elérnie a szakmájában, amilyenekre mindig is vágyott.

Ami a Dancing with the Stars 2023-as évadát illeti, a táncosnő azt mondja, a tavalyi szériában tudott eddig a leginkább kiteljesedni, ez viszont úgy véli, Marics Peti tehetségének is köszönhető. Kettejük viszonyáról elmondta, hogy a műsor alatt szoros barátság alakult ki közöttük, a közös élmények pedig örökre összekötik őket.

Stana egyébként tavaly a Párharcban is feltűnt, Meggyes Dáviddal egészen a döntőig meneteltek, végül a második helyen végeztek. Kettejük szakításáról régóta pletykáltak már, most pedig úgy fest, valóban véget is ért a kapcsolatuk, a táncos ugyanis az interjúban úgy fogalmazott, idén csak saját magára és a karrierjére szeretne koncentrálni.

A tánc mellett nem titkolt vágyam a műsorvezetés is. Az, hogy a magánéletem hogy alakul, a jövő titka. Soha nem állt tőlem távol, hogy egyszer anyuka legyek, szeretnék majd kisbabát, családot, de jelen pillanatban mindez távolinak tűnik.

Mint mondja, egyébként akadnak hódolói, és igyekszik is válaszolni a közösségi oldalain kapott üzenetekre, de úgy véli, amennyire extrovertált a színpadon, annyira zárkózott a magánéletében.

Sok idő kell, hogy valakiben igazán megbízzak, esélyt adjak. Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik