Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: sokkolta a feleséget, amikor látta, hogy a vőlegényét szoptatja az anyja az esküvő előtt

Szokásunkhoz híven ezen a héten is elővesszük azokat a cikkeket, amik tavaly ilyenkor a leginkább érdekelték olvasóinkat.

Ha átnézzük, milyen témák közül kerültek ki a legolvasottabb cikkek egy éve ilyenkor, érdekes módon két szót kellene kiemelnünk: mell és pénisz. Óriási érdeklődésre tartott számot például az a bizarr történet, amit egy esküvőszervező mesélt egy podcastben.

Kapcsolódó
Sokkolta az arát, amikor látta, hogy a vőlegényét szoptatja az anyja az esküvő előtt
A menyasszony és a sminkese nyitottak rá a férfire és anyjára a mosdóban.

A melltémánál maradva, következzék az influenszer, akivel valami olyan szörnyűség történt, ami miatt megbánta, amit tett a testével, és kétségbeesetten próbálta visszafordítani a beavatkozásokat.

Kapcsolódó
Felrobbant a mellimplantátuma, most már bánja a sok plasztikai műtétet a kanadai modell
A melleit óriási méretűvé varázsoló influenszer nemcsak testileg, hanem anyagilag is belerokkant a túlzásba vitt mennyiségű szépészeti beavatkozásba.

Egy másik sajnálatos és súlyos baleset: egy ausztrál pornósztár kínzó részletességgel mesélt arról, hogyan törte el a péniszét.

Kapcsolódó
Nemcsak a férfiasságát vágta haza egy forgatási baleset, hanem felnőttfilmes karrierjét is
„A péniszem pár óra múlva fekete lett a véraláfutástól” – emlékezett vissza az ausztrál pornósztár, akinek a pénisztörése óta arra is vigyáznia kell, hogy ne legyen merevedése.

Érdekes módon nagyon sokan olvasták az alábbi cikket is, amely egyébként egy tudományos kutatás eredményeit foglalja össze; sajnos azonban (az orvosok szerint) ez a növekedés nem biztos, hogy jó hír.

Kapcsolódó
Kiderült, mitől nőhet a férfiak pénisze
Többek közt a vegyi anyagok is okozhatják a drasztikus pénisznövekedést.

A pénisztematika az utolsó cikkben csak egy szlovák politikus sajátos szóhasználata miatt kerül elő. A külügyminiszter szokatlanul erős hangnemben bírálta Orbán Viktort.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik