Szórakozás

Nemcsak a férfiasságát vágta haza egy forgatási baleset, hanem felnőttfilmes karrierjét is

„A péniszem pár óra múlva fekete lett a véraláfutástól” – emlékezett vissza az ausztrál pornósztár, akinek a pénisztörése óta arra is vigyáznia kell, hogy ne legyen merevedése.

Egy ausztrál pornósztár, Liam Ellis kínzó részletességgel mesélt arról, hogyan törte el a péniszét egy túl intenzívre sikeredő szexjelenet forgatása közben. A Daily Mail szerint a 34 éves férfi életét fenekestül felforgató baleset akkor történt, amikor egy édeshármast forgatott egy kolléganőjével és egy kollégájával.

„Éppen szexeltem, és kicsúszott, miközben még mozgásban voltam. Ennek következtében a péniszem meghajlott és pénisztörésem lett” – nyilatkozta a pornószínész a brit bulvárlapnak. Ellis azt mondja, közvetlen a baleset után még nem érzett semmit, a baj csak később ütött be.

„A péniszem azonnal megdagadt, és pár óra múlva fekete lett a véraláfutástól” – magyarázta a férfi, akinek most arra is vigyáznia kell, hogy amíg nem épül fel a helyreállító műtétből, addig ne legyen merevedése. Ezért az orvosok most olyan gyógyszereket is felírtak neki, amik megakadályozzák ezt. Így Liam Ellis most egy pár hónapig dolgozni sem tud.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liam ellis (@liam_3llis_88) által megosztott bejegyzés

A HáziPatika.com leírása szerint a pénisztörésnek azt nevezik, amikor a pénisz barlangos testét körülölelő, kollagénben gazdag borítás súlyosan megsérül. A sérülést az erektált péniszt érő hirtelen, erős behatást okozhatja, általában közösülés vagy igen erőteljes maszturbálás közben, ami után azonnal orvoshoz kell fordulni, mert csak műtéttel kezelhető.

Az orvosi beavatkozás hiánya (vagy az, ha túl későn kerül orvoshoz az érintett) komplikációk jelentős kockázatával jár együtt, többek között merevedési zavarokat, a pénisz görbeségét, a húgycső sérülését is a szövődmények között találhatjuk.

A pénisztörés első tünete a furcsa, pattanó vagy roppanó hang, ezt követi az éles fájdalom, a pénisz elernyedése, illetve a vérömleny kialakulása.

Nemrég egy másik ausztrál pornósztárról is beszámoltunk, aki hasonlóan súlyos munkahelyi balesetet szenvedett. Angela White szintén kórházi kezelésre szorult egy hosszúra nyúló forgatás után, mivel a partnerének túl nagy volt a pénisze. Neki a vakbelével volt baj.

Túl nagy péniszű partnere miatt került kórházba a pornósztár
A forgatás után is hasi fájdalmai voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik