Élet-Stílus

Lékai-Kiss Ramóna: Még a gondolatba is belehalok, hogy valaki bármilyen formában is visszaéljen a fiam jóindulatával

TV2
TV2
A műsorvezető azt mondja, hálás azért, amiért most nagyon sokak szíve egy ügyért, a bántalmazott gyerekek ügyéért dobog.

Néhány órán belül kezdetét veszi a Hősök terén az Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért című, hazai véleményvezérek által szervezett civil tüntetés. A kezdeményezés mellett számos előadó, tartalomgyártó, influenszer, színész és tévés is kiáll – köztük Lékai-Kiss Ramóna is, aki nemrég az Instagram-oldalán írt a megmozdulással kapcsolatos érzelmeiről.

Sziasztok! Elképesztő összefogásnak lehetünk szemtanúi! A főszereplők a GYERMEKEK és az Ő biztonságuk, védelmük, aminél NEM lehet fontosabb SEMMI! A torkomban dobog a szívem, miközben írom ezeket a sorokat, azért, mert még a gondolatba is belehalok, hogy valaki bármilyen formában is visszaéljen a fiam jóindulatával! Sok gyermek szerencsés, mert féltő, szerető családba született, de sajnos rengetegen nem tapasztalhatják meg, hogy milyen a felszabadult, gondtalan gyermekkor!

–kezdte sorait a műsorvezető, hozzátéve:

Hálás vagyok, mert egy ügyért dobog most nagyon sok ember szíve: A BÁNTALMAZOTT GYERMEKEKÉRT! Köszönöm a szervezőknek, hogy a bátorságukkal példát mutatnak többek között nekem is! Tiszta szívből kívánom, hogy a mai felvonulás legyen BÉKÉS, ÉS CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A GYERMEKEKRŐL SZÓLJON! A cél legyen mindenkinek közös: segíteni, óvni, védeni a védteleneket! Járj nyitott szemmel, vedd észre ha szükség van a segítő kézre, nemtől, életkortól, szociális helyzettől függetlenül! Állj ki a rászoruló embertársaid mellett, mert csak így teremthetünk biztonságos jövőt, együtt, a következő generációknak!

A tüntetést illetően nemrég Molnár-Szilágyi Szilvi, Görög Zita, Polgár Tünde, Lakatos Márk és Járai Máté is elmondták véleményüket lapunknak.

Kapcsolódó
„Ez a kiállás nem világnézet kérdése, hanem társadalmi kutya kötelesség” – ismert támogatókat kérdeztünk a pénteki tüntetésről
Görög Zita, Polgár Tünde, Szilágyi Szilvi, Lakatos Márk és Járai Máté elmondták, miért tartják fontosnak a pénteki demonstrációt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik