Élet-Stílus

Sör húzóra, szerencsehozó amulett, győzelmi csók – Taylor Swift ellopta a show-t a Super Bowlon

Legalább annyi figyelem irányult az énekesnőre a vasárnapi meccsen, mint a pályán játszó pasijára.

Hosszabbítás után, drámai meccsen a Kansas City Chiefs nyerte a Super Bowl-t 2024-ben, ezzel megvédve címüket. A döntőn Taylor Swift is ott volt, aki tokiói koncertje után sietett Las Vegasba, hogy a helyszínen szurkoljon a Kansas Cityben játszó barátjának, Travis Kelce-nek. Az énekesnő ráadásul nem egyedül érkezett a VIP-szektorba, vele együtt izgulta végig a mérkőzést Blake Lively, Lana Del Rey és Ice Spice is.

EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP Ice Spice, Taylor Swift és Blake Lively a 2024-es Super Bowlon.

Swift a Kansas City színét, azaz piros dzsekit viselt, kiegészítőnek pedig egy olyan nyakláncot vett fel, amin a 87-es szám lógott, ugyanis ez a pasija mezszáma. A kabalán kívül amerikai futball-labda alakú táskája is passzolt a program tematikájához, ráadásul ezen is ott virított a 87.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Taylor Swift elment Kelce meccsére, mióta múlt nyáron összejöttek. Az énekesnő általában nagyon beleéli magát a szurkolásba, és ez most sem volt másképp: a tőle megszokott módon ugrált és ordibált a lelátón. Egyszer még egy pohár sört is lehúzott egyben, amit az óriáskivetítőn mindenki végignézhetett, de a PageSix beszámolója szerint a közönség fújolással fogadta a mutatványt.

A meccs lefújása után Taylor Swift egy ideig a barátaival ünnepelte a győzelmet, majd lement a pályára, hogy személyesen gratuláljon párjának, akit csókkal köszöntött. Nagy találkozásukat minden szögből megörökítették a fotósok, néhány felvételen az is hallatszódik, ahogyan azt mondogatják egymásnak: szeretlek.

EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP Travis Kelce és Taylor Swift

Taylor Swift legjobb Super Bowl-pillanataiból az NFL készített egy rövid videót, amit itt lehet megnézni. A félidei show-ról alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Usher letolta a Super Bowl félidei show-ját, és egy villámesküvőre is sort keríthet Las Vegasban
Meglepetésvendégek sorával adta elő legnagyobb slágereit és a meztelen felsőtestét is megvillantotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik