Élet-Stílus

Usher letolta a Super Bowl félidei show-ját, és egy villámesküvőre is sort keríthet Las Vegasban

TIMOTHY A. CLARY / AFP
TIMOTHY A. CLARY / AFP
Meglepetésvendégek sorával adta elő legnagyobb slágereit és a meztelen felsőtestét is megvillantotta.

Usher volt a 2024-es Super Bowl félidei show-jának sztárfellépője Las Vegasban. Az R&B-énekes 13 percet töltött a színpadon, és ez idő alatt hat különleges vendéggel is meglepte a rajongókat. Először Alicia Keys csatlakozott hozzá, hogy közösen előadják 2004-es, My Boo című duettjüket, majd Jermaine Dupri, H.E.R. és Will.i.am is felbukkantak. Usher mai napig leghíresebb számát, a Yeah!-t Lil Jonnal és Ludacrisszel együtt énekelte el. A produkció egy pontján az énekes még a felsőjét is ledobta, és póló nélkül énekelt tovább.

A PageSix arról ír, hogy Usher a nagyszabású fellépés mellett élete egy másik fontos eseményét is megejtheti Las Vegasban. A lap információi szerint az énekes és barátnője, Jennifer Goicoechea február 8-án házassági engedélyért folyamodtak Nevada államban, amit meg is kaptak. A Daily Mail szerint a páros a Super Bowl után házasodik össze.

Frissítünk!

„Gratulálunk az ifjú párnak!” – állítólag így köszöntötték Ushert és kedvesét a Super Bowl afterpartiján, ahová mindketten talpig fehérbe öltözve érkeztek meg. A Page Six információi szerint a félidei show és az azt követő buli közti időszakban keltek egybe egy meg nem nevezett kápolnában.

Usher és Goicoechea 2019 óta vannak együtt, a következő évben született meg első közös gyerekük, aki a Sovereign nevet kapta. Lányuk után 2021-ben jött világra kisfiuk, Sire Castrello Raymond. Usher korábban kétszer volt házas, első feleségétől két idősebb gyereke van, Usher V 16, Naviyd pedig 15 éves.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik