Élet-Stílus

Kustánczi Lia: Elmondhatom, hogy vékonyabb vagyok, mint a várandósságom előtt

RTL
RTL
Elárulta, hogyan tartja fitten magát.

Kustánczi Lia első gyereke, Benett tavaly áprilisban született. A lemezlovas most a hot! magazinnak árulta el, hogy nagyjából 25 kilót szedett fel a várandóssága alatt, a szoptatás viszont „leolvasztotta” róla ezt a súlyt – derül ki a Bors szemléjéből.

Szerencsés vagyok a génjeimmel, így a szoptatás leolvasztotta a kilókat. Az is jó kardiónak számít, hogy Benivel sokat sétálunk, így ő is kordában tart

– mesélte a lapnak Kustánczi, aki mint mondja, a tudatos táplálkozás és a mozgás kombinációjának köszönhetően mostanra a várandóssága előtti formáját is túlszárnyalta.

Elmondhatom, hogy vékonyabb vagyok, mint a várandósságom előtt. Szeretek sokat enni, de nem vagyok édesszájú. Sokszor eszem salátát, különböző zöldségeket, gyümölcsöket, nem a mindennapjaim része a sütemény és a csoki. Szerencsére Benett sem szereti az édességet, a vízen és anyatejen kívül enyhébb, sós ételeket eszik, az egyik kedvence a hal.

A lemezlovas az interjúban arról is beszélt, hogy nemrég részt vett egy fotózáson, ahol remekül érezte magát a kamera előtt.

Egyfajta visszaigazolás volt, hogy azért, mert valaki várandós lesz, gyereket szül, gond nélkül visszatalálhat a régi önmagához: a gyerekvállalástól függetlenül is teljes értékű nő. Ugyanúgy éjszakázom Benett-tel, és teljes egészében ellátom az anyai feladatokat, mint más édesanya. Amikor terhes lettem, megfogadtam, hogy nem szeretném elhagyni magam a szülés után sem, ezt pedig egyelőre remekül tartom, amire büszke vagyok

– tette hozzá Kustánczi, aki tavaly nyáron elmondta, párjával szeretnék, ha Benettnek mielőbb kistestvére születhetne.

Kapcsolódó
Bár még csak négy hónapos a kisfiuk, Kustánczi Liáék már tervezik a második babájukat
Örülnének, ha Benettnek mielőbb kistestvére születhetne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik