Élet-Stílus

Molnár György Elefánt új erőre kapott: Jól vagyok, mert élek, és ez nem hátrány

Mohai Balázs / MTI
Mohai Balázs / MTI
Egy teltházas koncert és a közönség szeretete kellett hozzá, hogy az egészségi gondok után újra elkezdjen dalokat írni.

Az Omega gitárosának, Molnár György Elefántnak több egészségügyi problémája is akadt az elmúlt időszakban: szédüléssel küzdött, orvosai nem jöttek rá, mi okozza a panaszait, később még a gerincsérve is kiújult, és kiderült, hogy a szívével is gond van. Egyszer azt mondta, csak fájdalomcsillapítóval tud létezni, és már nem képes menni, ülni vagy mozogni.

Bár az Omega másik, még élő tagjával megromlott a viszonyuk, Molnár december végén hosszú idő után újra színpadra állt saját formációjával, a Mobilmánia zenekarral és Vikidál Gyulával. A gitáros a Borsnak azt mondta, óriási sikert arattak a teltházas koncerten, aminek köszönhetően új erőre kapott.

Óriási élmény volt számomra, a közönség nagy szeretettel fogadott minket. Elmondhatatlan érzés volt, amikor a háromezer ember együtt skandálta: vissza, vissza, vissza. Szükségem volt rá, hogy találkozzak a közönséggel, hogy újra érezzem a reakciójukat, és hogy ott legyek velük

– fogalmazott a zenész, aki a közönség kérésére kétszer is eljátszotta legújabb, Az utolsó mohikán című dalát. Mint elmondta, a szerzeményre már Brazíliából is érkezett pozitív visszajelzés.

Jobban nem is indulhatott volna az év. Nekiálltam újból zenét írni, a következő dal a Fehér ösvény címet kapta

– árulta el Molnár György.

A 74 éves zenész most jól van, de azért vannak rosszabb napjai is.

Jól vagyok, mert élek, és ez nem hátrány. Azt szokták mondani, aki panaszkodik, attól el kell venni. Én nem kesergek, csinálom a dolgom. Abból pedig bőven van, hiszen építkeztünk, bővítettük a házunkat. Az új évre sikerült beköltöztünk.

Kapcsolódó
Úgy tűnik, végleg összeveszett az Omega még élő két tagja
Soha nem akarnak többé egy színpadra állni, de nem is beszélnek egymással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik