Szórakozás

Molnár György Elefánt: 10 évet még kérek a teremtőtől, a lányom érettségijét is szeretném megélni

Story4 TV
Story4 TV
Fellépésre is készül.

Az Omega együttes gitárosa, Molnár György Elefánt még októberben nyilatkozott arról, hogy nagyon nincs jól: szédüléssel is küzd, orvosai nem jöttek rá, mi okozza a panaszait, később pedig a gerincsérve is kiújult. Később azt is mondta, csak fájdalomcsillapítóval tud létezni, és már nem képes menni, ülni vagy mozogni.

Most a Blikknek elárulta, új dala született Az utolsó mohikán címen, amit szeretne élőben is eljátszani rajongóinak egy karácsonyt követő koncerten:

Muszáj ott lennem, mert ez az én dalom, és az én tisztelgésem a mögöttünk hagyott évtizedek és az eltemetett barátok, zenésztársak előtt. Most jobban érzem magam, de a két hét, amelyet kórházban töltöttem, megviselt. Ott kiderült, hogy gond van a szívemmel is. Mentővel szállítottak a Városmajori Klinikára, és megkatétereztek. Egyelőre megúsztam a komolyabb beavatkozást, gyógyszereket szedek, a meszesedés még kordában tartható. Talán ez a 24 órás tapasz, amelyet tartós használatra kaptam, karbantartja a szívemet. Sokszor néztem szembe a halállal az elmúlt években, s olyankor azt mondtam: ha menni kell, hát megyek.

A 74 éves zenész úgy fogalmaz, legalább tíz jó évet még kér:

De még legalább tíz évet kérek a Teremtőtől. A gyönyörű lányom érettségijét, egyetemi felvételijét, az imádott feleségem előmenetelét és az unokám felcseperedését szeretném megélni.

Kapcsolódó
„Már nem bírom a szenvedést” – Molnár György Elefánt a fájdalmai miatt tíz méternél többet nem tud egyhuzamban sétálni
Bár korábban elzárkózott a gerincműtéttől, most azt mondja, ha kell, hajlandó alávetni magát a procedúrának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik