Élet-Stílus

Meglepő helyről érkezett válasz arra, Taylor Swift ott tud-e lenni párja Super Bowl-meccsén

Patrick Smith / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Patrick Smith / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Be Fearless, üzeni a japán diplomácia.

Egy világ, vagy legalábbis annak az a része, amelyik odavan Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolatért, aggódik már egy ideje azon, hogy az énekesnő nem tud ott lenni amerikai focista párja nagy napján, a Super Bowl-on.

Swift február 7-10 között koncertezik minden este a Tokyo Dome-ban, és a számítások egy része arra jutott, hogy a hosszú repülőút valamint a nagy időeltolódás miatt nem fog visszaérni 11-ére Las Vegasba, ahol idén az amerikai fociliga döntőjét játsszák.

Az ügyben aztán megszólalt, némiképp meglepő módon, a washingtoni japán nagykövetség:

A 12 órás repülés és a 17 órás időeltolódás ellenére a Nagykövetség magabiztosan állíthatja most, hogy ha [Swift] este, a koncertje után elindul Tokióból, akkor kényelmesen meg kell érkeznie Las Vegasba még a Super Bowl kezdete előtt

– idézte a CNN, benne elrejtve az énekesnő harmadik albumának, a Speak Now-nak a címét elrejtve.

Az új amerikai sztárpár rendkívül nagy érdeklődésre tart számot mind az Egyesült Államokban, mind azon kívül. Swift jelenleg az Eras Tour koncertkörútja mellett próbál ott lenni a Kansas City Chiefs meccsein, amely csapat tight end-sztárja a párja, és ami egy hét múlva csap össze a San Francisco 49ers-szel a döntőben.

Igazából a kapcsolatukat is azóta lehet sejteni, mióta a Kelce család VIP-részlegén megjelent Swift tavaly szeptemberben egy Chicago elleni meccsen.

Az énekesnő ezek szerint, miután Szingapúrban hat, Tokióban négy koncertet ad, gyorsan hazarepül – karbonlábnyomáról nincs hírünk –, hogy aztán Ausztráliába repüljön, ahol hét show-t nyom le a tervek szerint.

Azt nem tudjuk, tudják-e, de Talyor Swift és Travis Kelce kapcsolata egy titkosszolgálati manőver része, aminek a célja Joe Biden újraválasztása. Ha igen, ha nem, érdemes elolvasni a vonatkozó cikkünket:

Kapcsolódó
Tényleg Taylor Swift dönti el az amerikai elnökválasztást?
Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolata egy titkosszolgálati manőver része, mint ahogy a Super Bowl is, a végső cél pedig Joe Biden újraválasztása. Ilyen összeesküvés-elméletek öntötték el az amerikai közösségi médiát a héten. De hogyan lett Amerika legnagyobb popsztárjából közellenség a jobboldalon?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik