Élet-Stílus

Tömegek hallgatnak egy ősrégi Britney Spears-dalt, csak hogy kiszúrjanak Justin Timberlake-kel

LUCY NICHOLSON / AFP
LUCY NICHOLSON / AFP
A Britney-fanok nem felejtenek.

Kétségtelen, hogy Britney Spearsnek nagyon hűséges rajongói vannak. Noha az egykori popikon nemrég kijelentette, hogy soha többé nem fog visszatérni a zeneiparba, egy 13 évvel ezelőtti, Selfish című dala most újra felkerült a slágerlistákra. Az időzítés és a dalválasztás nem véletlen: éppen csütörtökön jelent meg Justin Timberlake legújabb száma, hat éve az első, aminek a címe szintén Selfish.

Spears és Timberlake az ezredforduló környékén egy párt alkottak, szakításuk után a média az énekesnőt kiáltotta ki bűnbaknak, és ezen a képen az énekes látszólag nem nagyon akart változtatni, sőt, inkább rájátszott az áldozatszerepre. A híresen hányatott sorsú Britney Spears végül 2023-ban megjelent memoárjában, a A bennem lévő nőben elmondta a saját verzióját a történtekről. Könyvében azt írta, a híresztelésekkel ellentétben nem ő, hanem az énekes volt hűtlen a kapcsolatuk alatt. Mint kiderült, Spears annak idején teherbe esett, de Timberlake ragaszkodott hozzá, hogy elvetessék a magzatot, majd később SMS-ben szakított az énekesnővel.

Justin Timberlake egészen eddig nem reagált nyilvános fórumon exe állításaira, de az Instagram-oldalán letiltotta a kommentelési lehetőséget. A Britney-fanok azonban nem felejtenek, ezért rögtön akcióba lendültek, ahogy megjelent Timberlake visszatérő száma.

Tömegével kezdték streamelni az énekesnő 2011-es Femme Fatale albumának deluxe verzióján található bónuszdalát, hogy lekörözzék az énekes azonos című szerzeményét.

Annyiszor meghallgatták, hogy Spears Selfish-e egy nap alatt több országban felkúszott az iTunes top 40-es listájára, a TMZ szerint Örményországban, Brazíliában, Kanadában, Chilében, Mexikóban, Namíbiában és még az Egyesült Államokban is az első helyig jutott. Érdemes megemlíteni, hogy az akció ellenére Timberlake dala is jól szerepel a slágerlistákon.

Kapcsolódó
„A Spearseknek a vérükben van a tragédia” – Britney élettörténete könyvért kiáltott, de kár volt az ő kezébe adni a tollat
Britney Spears lehetőséget kapott arra, hogy könyvet írjon eddigi 41 évéről, egyúttal elmondja a saját verzióját arról, mi történt vele az utóbbi néhány zűrzavaros évben. A magyarázatával nincs baj, a hiba a mesélés formájában keresendő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik