Kultúra

Britney Spears: Soha nem térek vissza a zeneiparba

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP

Nemcsak cáfolta az új lemezével kapcsolatos pletykákat Britney Spears, határozottan kijelentette, hogy soha többé nem fog zenét kiadni.

A Sun néhány napja arról írt, hogy az énekesnő nyolc év után albummal tér vissza, sőt, egész konkrét információkat is megosztottak a készülő lemezről. Többek közt azt is tudni vélték, hogy Britney régóta dolgozik az albumon, amelyhez Charli XCX-szel fogott össze, aki írt egy nagyon ütős slágert az idén megjelenő lemezre.

Az információkat maga Britney cáfolta meg egy Instagram-posztban, amelyhez Guido Reni Salome Keresztelő Szent János fejével című festményét választotta illusztrációnak.

Csak, hogy tisztázzuk: a hírek nagy része kamu. Azt állítják, hogy random emberekkel csinálok új albumot. Soha nem fogok visszatérni a zeneiparba.

Az énekesnő azt is hozzáteszi, hogy szellemírónak tartja magát, az elmúlt két évben ugyanis több mint húsz számot írt különböző előadóknak. Ennek kapcsán arról is írt, hogy sokan terjesztik azt az álhírt is, miszerint a beleegyezése nélkül jelent meg az életrajzi könyve, amely szintén hazugság.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik