Élet-Stílus

„Justin nem akart apa lenni” – Britney Spears memoárjában azt írja, abortusza volt a 2000-es évek elején

Christina Radish / Redferns / Getty Images
Christina Radish / Redferns / Getty Images
Kezdetben egyáltalán nem bánta, hogy teherbe esett, Justin Timberlake viszont úgy érezte, nem állnak készen a családalapításra.

Október 24-én jelenik meg Britney Spears A bennem lévő nő című memoárja, melyből nemrég a People kapott meg egy részletet. A portál szemléje szerint ebben az énekesnő arról írt, hogy a 2000-es évek elején teherbe esett, amikor Justin Timberlake-kel járt, és bár ő nem bánta volna, ha a húszas éveik elején belevágnak a családalapításba, az énekes nem volt nyitott a dologra.

Meglepetés volt, de számomra nem tragédia. Annyira szerettem Justint. Mindig is azt vártam, hogy egy napon családot alapítunk. Csak sokkal korábban történt volna, mint amire számítottam. De Justin határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, nem állunk még készen arra, hogy gyerekünk legyen, túl fiatalok vagyunk

– idézte fel a történetet az énekesnő, hozzátéve: ha csak rajta állt volna a döntés, sosem vetette volna el a magzatot, akit a szíve alatt hordott.

Justin mégis annyira biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni.

Spears végül abortuszon esett át, amire máig élete egyik leggyötrelmesebb élményeként gondol vissza.

Az énekesnő a Timberlake-kel való szakításukat követően a 2000-es évek közepén lett anya: első fia, Sean Preston 2005-ben született, akit egy évvel később Jayden James követett. A gyerekei apjától, Kevin Federline-tól 2007-ben, három év házasság után vált el.

Timberlake-nek szintén két fia született később: Silas 2015-ben, Phineas edig 2020-ban érkezett meg Jessica Biellel közös családjukba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik