Élet-Stílus

Jamie Dornan tavaly szívroham-gyanús tünetekkel került kórházba, miután mérgező hernyókkal találkozott Portugáliában

ANGELA WEISS / AFP
ANGELA WEISS / AFP
Gordon Smarttal üdültek együtt, aki szintén orvosi megfigyelésre szorult.

Gordon Smart nemrég a BBC The Good, the Bad and the Unexpected podcastjében elevenített fel egy igen rémisztő esetet, amit Jamie Dornannel éltek át át tavaly Portugáliában egy golfüdülőben tett látogatásuk alkalmával. A tévés elmondta, hogy csiklandozó érzést tapasztalt a bal karjában, a kézfeje pedig bizseregni kezdett, így azt hitte, szívroham kezdeti jelei mutatkoznak rajta.

Smart a kórházban kötött ki, ahonnan némi megfigyelés után kiengedték. Amikor viszont visszatért a szállodába, látta, hogy Jamie Dornant éppen orvosi műszerekre kötik.

Jamie azt mondta, Gordon, körülbelül 20 perccel azután, hogy elmentél, elzsibbadt a bal karom, a bal és jobb lábam, aztán egy mentőautó hátuljában találtam magam

– emlékezett vissza a tévés, aki azt is elárulta, hogy miután a színészt kiengedték, a mentősök még kértek tőle egy közös szelfit, ami „pont olyasmi, amire az ember vágyik, miközben kigurítják egy kórházi szobából”.

A következő héten Smart hívást kapott a kezelőorvosától, aki elmondta neki, hogy a tüneteit mérgező hernyók okozhatták – a Page Six szerint név szerint a fenyő búcsújáró lepke hernyója, ami közismerten mérgező, apró szőrszálaik ugyanis olyan irritáló fehérjét tartalmaznak, amelyek fájdalmas bőr-, szem- és torokirritációt okoznak.

Kiderült, hogy Dél-Portugália golfpályáin vannak hernyók, amik megölik az emberek kutyáit és szívrohamot okoznak a 40-es éveikben járó férfiaknak. Kiderült, hogy ezekkel a hernyókkal sodródtunk össze, és nagy szerencsénk volt, hogy élve megúsztuk a dolgot

– jelentette ki a műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik