Élet-Stílus

Az Egy rém rendes család előtt Ed O’Neill kis híján belépett a maffiába

Rich Polk / Getty Images
Rich Polk / Getty Images
Ha azt az utat választja, meglehet, ma Al Bundy sem lenne olyan népszerű popkulturális figura.

Két Modern család című sorozatból is ismert színész, Jesse Tyler Ferguson és Ed O’Neill beszélgettek előbbi podcastműsorában a napokban. O’Neill visszaemlékezett a ’60-as évekre, mikor kitették a Pittsburgh Steelers amerikaifoci-csapatból. Akkoriban nagyon le volt égve, nem tudta, mihez kezdjen pontosan.

Ekkor lépett be a képbe gyerekkori barátja, egy bizonyos Jim:

Voltak barátaim a szervezett bűnözésben

– idézi vissza azokat az időket O’Neill, amit a PageSix szemlézett.

A színész egy anekdotikus történetet osztott meg arról, hogy Jim felhívta őt, hogy találkozzanak egy olyan bárban, ahová O’Neill akkoriban be sem tehette volna a lábát az árcédulák okán. A férfi érdeklődött afelől, hogy O’Neillnek hogy megy a szekere, majd még aznap este lefizette néhány infó miatt a bár csaposát.

O’Neillnek hasonló típusú munkákat ajánlott barátja, a színész pedig időt kért, hogy döntsön. Hazament, az apja pedig észrevette, hogy a nem túl jó hírű Jim hozta haza a fiát.

Azt mondta, látta, hogy Jimmyvel bandáztam, és hogy egyetlen kérdést akar feltenni: le tudnám-e ülni az időt, ami ezzel járhat? Mondtam, hogy nem valószínű, ő meg úgy felelt: »Ne is tedd. Nehéz lenne börtönben ülni, igaz?«

Ezt követően O’Neill felhívta Jim nevű barátját, és elutasította a kétes ajánlatot, mondván, inkább elköltözik a városból New Yorkba, hogy színész lehessen. Így is történt, később pedig megkapta az Egy rém rendes család főszerepét, amivel világhírnevet szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik