Élet-Stílus

Rémálommá vált a romantikus álomnak indult római eljegyzés

A hoppon maradt férfi hálás, hogy az ékszerüzlet 30 napig visszaveszi a jegygyűrűt.

Korábban toplistában szedtük össze azokat az eseteket, mikor tragikomikusan sült el egy várva várt eljegyzés (mert a mennyasszonyt lefejelte egy zsiráf, vagy épp az eljegyzés előtt jött rá a nő, hogy megcsalja a párja), és most újabb történetet találtunk, mikor kicsit mások helyett is kényelmetlenül érezhetjük magunkat. Egy férfi romantikus álomba illő módon Rómába utazott a kedvesével, hogy nyaralás közben, egy nyilvános helyen tehesse fel a nagy kérdést, de a válasz már senkinek sem esett jól – írja a LadBible.

A Valerio nevű influenszer arról is gondoskodott, hogy videón is megörökítsék az örömtelinek szánt pillanatokat, mikor gyűrűvel a kezében térdre ereszkedik barátnője előtt. A már közel 15 milliós megtekintésnél járó videón először nem egyértelmű, hogy pontosan mi történik, hisz a körülöttük lévő emberek jókedvűen tapsolnak, valamint a mennyasszonyjelölt az arca elé kapja a kezét, amit akár a kicsattanó boldogság jeleként is értelmezhetünk. A december 23-án posztolt videónak azonban már a felirata is igen árulkodó, ahol a tiktokker különösebb szégyenérzet nélkül osztja meg, hogy legalább az ékszerüzletbe 30 napig visszaviheti a jegygyűrűt; a felvételen pedig az hallható, hogy az olaszul beszélő barátnő meglepettségében csak annyit mond:

Erre nem számítottam, nem állok készen… Ezért jöttünk Rómába?

@herclueless Good @Cartier has a 30day return policy @herclueless ♬ original sound - herclueless

A kommentelők közt sokan arra a véleményre jutottak, hogy ilyen helyzetben inkább igent mondanának, hogy ne alázzák meg nyilvánosan a partnerüket, és ráérnének később lerombolni az illúziókat (bár Valeriót valószínűleg ez zavarta a legkevésbé, miután a felvételt megosztotta TikTokon). Mások megdöbbentek, hogy valaki annyira sem ismeri a partnerét, hogy tudja, milyen reakcióra számíthat tőle egy ilyen helyzetben, míg más szerint ha egy eljegyzésre nemet mondanak, az egyenes út a szakításhoz, hiszen jelzi, hogy a két fél egészen máshol tart a kapcsolatban. Egy magyar kommentelő pedig a következőket tartotta fontosnak hozzáfűzni a történethez:

nem jött össze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik