Élet-Stílus

Jennifer Lopez azt mondja, Ben Affleckkel még mindig PTSD-jük van amiatt, ahogyan a média a kapcsolatukat kezelte a 2000-es években

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
Mostanra viszont már úgy érzi, bölcsebbek lettek a férjével, mint amikor 20 évvel ezelőtt jártak.

Jennifer Lopez és Ben Affleck két évvel ezelőtt találtak újra egymásra, korábban viszont a 2000-es években is randevúztak. Már az esküvőjükre készültek, de végül a túlzott médiaérdeklődés miatt lefújták a nagy napjukat, nem sokkal később pedig bejelentették a szakításukat is.

2021-es újra egymásra találásukat követően tavaly nyáron kétszer is megesküdtek: először titokban, Las Vegasban, majd Georgiában, a szeretteik körében is kimondták az igent.

Az énekesnő február 16-án adja majd ki This Is Me… Now című albumát, ekkor lesz ugyanis húsz éve annak, hogy megjelent a This Is Me…Then című lemeze. Az alkalomra egy film is készül Lopezről, melyben olyan felvételek is helyet kapnak, amin a férjével való kapcsolatát mutatja meg.

A Variety arról ír, hogy az énekesnő elismerte, a csapatában nem mindenki támogatta az ötletet, hogy dokumentálja és megmutassa az Affleckkel való románcukat, a fogadtatás miatt pedig benne is van némi aggodalom.

Mindkettőnknek poszttraumás stressz szindrómája van, amit a média figyelme okozott, amikor először jártunk. De most már idősebbek, bölcsebbek vagyunk. Azt is tudjuk, mi a fontos, az igazán fontos az életben, és az nem az, amit mások gondolnak. Az a lényeg, hogy hűen legyünk ahhoz, akik vagyunk

– fogalmazott Lopez.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik