Élet-Stílus

Kiss Daniella Ripli Zsuzsi kiejtéséről: Onnantól kezdve az egész csapatom felszabadult

TV2
TV2
Nem bánta meg, hogy átverte a színésznőt.

A Farm VIP legutóbbi adásában Kiss Daniella távozott a versenyből: ezt megelőzően a szépségkirálynő Ripli Zsuzsival párbajozott a szombati részben, akivel a kiválasztás előtt alkut kötött, mondván, nyugodtan válassza őt, nem fog ellene küzdeni, hiszen már haza szeretne menni. A párbaj közben viszont meggondolta magát, kiejtve ezzel Riplit. Utóbbi a napokban beszélt arról, hogy a történtek miatt Kiss máig nem kért tőle elnézést, ami őt nagyon bántja.

A szépségkirálynő a kiesését követően a TV2 stábjának adott interjút, melyben elmondta, hogy nem bánta meg a tettét.

Igazából a párbaj közben gondoltam meg magam, hogy szeretnék mégis itt maradni, mert ránéztem a csapattársaimra és tényleg azt láttam rajtuk, hogy egyszerűen kérlelnek hogy maradjak, nem mehetek. Ott kiejtettem a Ripli Zsuzsit, és amikor ez megtörtént, onnantól kezdve az egész csapatom felszabadult. Eltűnt az a feszültségforrás, az a személy, aki miatt ez volt

magyarázta Kiss, aki szerint Riplit körüllengte egy alaphangulat, amivel feszültséget keltett másokban.

Hozzátette, úgy érzi, minden csapattársával jó barátságot kötött a forgatások során, különösen Laky Zsuzsival és Takács Zsuzskával: utóbbival úgy véli, a kinti életben is barátnők fognak maradni.

Ami a műsor végkimenetelét illeti, elárulta, hogy Vajda Johnnyt nagy esélyesnek tartja, reméli viszont, hogy idén női nyertest avatnak majd, méghozzá Laky Zsuzsi személyében.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik