Élet-Stílus

„A mai napig azt se mondta, ne haragudjak” – Ripli Zsuzsinak fáj, hogy Kiss Daniella átejtette a Farm VIP-ben

tv2
tv2
Celebműsorokhoz képest is nagy csavar volt a farmon.

Sajátos módon távozott a Farm VIP legutóbbi párbajáról Ripli Zsuzsi: a színésznő Kiss Daniellával párbajozott, akik a sorsdöntő játék előtt lefolytattak egy beszélgetést arról, a volt szépségkirálynő feladja majd a párbajt, így Ripli juthat tovább. Csakhogy Kiss Daniella taktikázott, nem adta fel a játékot, így Ripli volt az, aki búcsút intett a farmnak.

A story.hu szemlézte Lakatos Levente podcastját, amiben Ripli szerepelt. A színésznő elmondta, még mindig fáj neki a kiesés és annak hogyanja.

Megfogott, és mondta, hogy »Nézz a szemembe! Hidd el, hogy semmi pénzért nem vágnálak át!«, aztán lett, ami lett. Megbántam, hogy nem hallgattam saját magamra. Én mondtam Danának, hogy nem szeretnék hazamenni, ő tudta teljesen az én álláspontomat. Neki már a párbaj előtt is kétnaponta voltak ilyen hullámvölgyei, hogy hazamegy, nem megy haza. Én erre nem tudok mit mondani, ez őt minősíti. Ez az ő döntése volt, az pedig az enyém, hogy kötélnek álltam, és elhittem azt, hogy tényleg be fogja tartani, amit ígér.

Hozzátette, azóta sem kért tőle bocsánatot a taktikus modell:

Én alapvetően nem bízok az emberekben. A mai napig azt se mondta, hogy ne haragudjak azért, ami történt. Egyszer sem hagyta el ilyen a száját. Lehet, jólesett volna.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik