Élet-Stílus

Farm VIP: Ripli Zsuzsi és Kiss Daniella párbajoztak, egyiküknek véget ért a verseny

TV2
TV2
Szövetséget kötöttek, árulás lett a vége.

Ripli Zsuzsi, a sárga csapat korábbi vezetője négy útilaput kapott a Farm VIP szombati részében tartott farmgyűlésen, így neki kellett párbajoznia. Kiss Daniellát választotta ellenfelének, aki korábban félrehívta őt, hogy elmondja: nagyon szeretne hazamenni, úgyhogy ha őt hívja ki párbajra, nem fog ellene küzdeni.

Ügyességi feladatban mérték össze képességeiket, közben Ripli egy ponton énekelgetni kezdett, mert mint kiderült: ez volt az előzetesen megbeszélt jelük, hogy Kiss mikor adja fel a versenyt, de a modell végül nem teljesítette ígéretét.

Szép dolog a bizalom, hogy ha van, de nem biztos, hogy mindig a jó embernek adjuk oda

mondta Ripli Zsuzsi a párbajon. Demcsák Zsuzsa megkérdezte tőle, kinek szólt ez a komment, erre azt felelte: „Aki magára veszi.” A színésznő utóbb elmondta: úgy érezte, átverték.

Ripli végül elvesztette a játékot, ezzel ő esett ki a Farm VIP-ből.

Távozása előtt elejtett még egy-két rejtett üzenetet a csapattársainak a csalódott színésznő. „Az ember ilyen helyzetben nem magáról tanul sokat, hanem az embertársairól. Érdekes ez a játék, hiszen nekem eleve a bizalmammal volt problémám, amikor ide bejöttem. A játék bizony produkál érdekes dolgokat, és nem mindig annak az embernek szavazunk bizalmat, aki megérdemli” – fogalmazott sejtelmesen Ripli Zsuzsi.

Nem zavart az, hogy a Zsuzsit úgymond áthintáztam, hiszen nem tudtam mit csinálni. Szemmel láthatóan annyira könnyű volt nekem ez a feladat, hogy egyértelmű lett volna, ha hibázok. Ezt egyszerűen nem tudtam megtenni. Illetve a párbaj közben már tényleg úgy voltam vele, hogy meg fogom csinálni, és beleadok apait-anyait

mondta utólag Kiss Daniella.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik