Élet-Stílus

Élete legabszurdabb randijáról mesélt a 25 éves kanadai influenszer

Az csak hab a tortán, hogy partnere megkérdőjelezte, valódiak-e a mellei.

Egy kanadai influenszer élete legrosszabb randijáról mesélt, ami állítása szerint tele volt red flagekkel (vagyis piros zászlókkal) – írja a Daily Mail.

A kanadai Adiel Grech Seattle-be utazott, ahol Tinderen keresztül megismerkedett egy férfivel, akivel előzetesen azt beszélték meg, hogy elmennek hamburgerezni és megisznak valamit. A nő szállása mindössze 15 percre volt randipartnerétől, így a férfi felajánlotta, hogy elmegy érte autóval. Az online tartalomkészítésből élő Grech számára az első gyanús jel az volt, mikor a férfi 15 dollárt kért tőle, hogy fedezze a benzinköltségét. A 25 éves nő, bár ezt furcsának tartotta, csak nevetett rajta, és anélkül, hogy odaadta volna a pénzt, folytatták az estét. A következő kellemetlenség még az autóban ülve érte, mikor melleinek valódiságáról faggatta őt a férfi, hozzátéve, a haverjait is érdekelné a válasz. Grech jelezte, hogy ez kicsit erős volt, de a férfi azzal nyugtatta őt, hogy kérdése mögött nem bújt meg ártó szándék.

Az influenszer egy idő után szeretett volna hazamenni, azonban nem árulta el a pontos címét, csak útbaigazítást adott a környékére. Mikor visszaérkeztek, a férfi megpróbálta őt megcsókolni, hiába jelezte neki korábban, hogy első randikon nem szokott ilyen tevékenységbe kezdeni. Miután Grech még egyszer elmagyarázta, hogy nem érezné jól magát, ha csókolóznának, a férfi bunkónak bélyegezte őt, és azt mondta, hogy a szülei nem jól nevelték. A nő végül azzal próbált kibújni a helyzet alól, hogy megkérdezte partnerét, emlékszik-e a nevére.

Nem tudta kimondani. Ez volt a kulcsa annak, hogy elmehessek. Természetesen elkezdett ordibálni az egész szomszédság előtt, pusztán azért, mert nem akartam megcsókolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik